Search
Generic filters
Exact matches only

[Cluj] Proiectul SALT – „Susținem Antreprenori și Lideri Tineri”

In perioada mai – octombrie 2015, Asociația JCI Cluj, va organiza proiectul SALT – „Susținem Antreprenori și Lideri Tineri”, prin care se urmărește sprijinirea a 10 viitori tineri antreprenori și încă 10 antreprenori cu vârsta de până la 35 ani.

La nivel international JCI a fost infințată in anul 1914 și a ajuns in prezent la peste 5000 organizații locale. In Romania, JCI s-a infințat in anul 2002 și s-a extins in 10 orașe, printre care Cluj, Timișoara, Iași, Constanța sau București.

Prin proiectul SALT – „Susținem Antreprenori și Lideri Tineri”, JCI Cluj urmărește sprijinirea a 10 viitori tineri antreprenori și încă 10 antreprenori cu vârsta de până la 35 ani care au afaceri de maxim 5 ani prin asigurarea de suport în diagnoza situației actuale a propriei organizații, identificarea unor mentori consacrați în diverse domenii economice, facilitarea activităților de mentorat în afaceri și asistarea beneficiarilor în procesul de elaborare a unor planuri de dezvoltare pe termen mediu.

Workshop-urile vor avea loc în perioadele următoare:

  • 13–14 iunie 2015, workshop pentru antreprenori
  • 20–21 iunie 2015, workshop pentru antreprenori în devenire

Înscrierile au loc până în data de 17 mai 2015 inclusiv, prin completarea formularului din link-ul de aici.

Mai multe despre acest proiect găsiți pe site-ul:  www.salt.jcicluj.ro sau pe pagina de facebook:  www.facebook.com/JCIcluj

Alte proiecte susținute de JCI Cluj se numără Serile JCI, Innovate Networking, Food Waste Combat sau „Let’s Share Cluj!” –  un interviu despre proiectul „Let’s Share Cluj!” găsiți aici.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *