Lord of the Dance revine în România

lord of the dance
[adrotate banner="3"]

Celebrul spectacol de dans creat de Micheal Flatley, Lord of the Dance, se întoarce în România. Turneul din acest an al celei mai cunoscute trupe de dans irlandez aduce în fața spectatorilor un show nou și o coregrafie și mai spectaculoasă.

Cunoscuta poveste din folclorul irlandez este redată prin dans de zeci de dansatori, care întruchipează personaje mitice precum zâne, spirite rele și personaje pozitive. Spectatorului i se oferă o senzație unică prin spectacolul de lumini, zecile de dansatori și elementele pirotehnice combinate și este purtat într-o aventură alături de personajul principal, “Lord of the Dance”, dar și printr-o poveste ce pune în antiteză iubirea și dorința.

Creatorul show-ului, Michael Flatley, deține titlul de “cel mai rapid dansator de step”, dar și de “cel mai bine plătit dansator din lume”. Michael a pus pe scenă pentru prima dată show-ul “Lord of the Dance” în 2 iulie 1996 la Point Theatre din Dublin, reușind de 11 ani să mențină titulatura de “Cel ma bun spectacol de dans din lume”.

În România, vor avea loc 3 spectacole:

– Timișoara: 11 martie 2014, ora 20:00, Sala Olimpică

– Cluj Napoca: 12 martie 2014, ora 20:00 Sala Sporturilor Horia Demian

– București: 14 martie 2014, orele 16:00 și 20:00, Sala Palatului

Biletele se găsesc online sau în locațiile special amenajate.

Comentarii

Please enter your name here
Please enter your comment!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Aflați cum sunt procesate comentariile dumneavoastră.