Maramureșul prinde viață în perioada 20-23 august prin festivalul Durușa Summerhills

Inițial un picnic între prieteni, Durușa Summer Hills a devenit în scurt timp unul dintre evenimentele cele mai îndrăgite de sfârșit de vară de pe scena festivalurilor open air underground din țară. În cele trei ediții de până acum festivalul a găzduit peste 150 de artiști, dj și performeri și peste 4000 de participanți, din țară și străinătate.

„Punem mare valoare pe sunet și pe armonia lui. Din acest motiv ne-am preocupat de selectarea atentă a artiștilor a căror muzică se integrează perfect în peisaj și oferă contur festivalului. De asemenea, integrăm componenta artistică și creativitatea în euforia festivalului. Pe parcursul celor 3 zile de festival, sub razele perfecte ale soarelui de august, ne vom incanta simturile si vom descoperi firescul la o noua frecventa.

Durusa Summer Hills este un eveniment de dimensiuni moderate, din acest motiv pentru această ediție scoatem la vânzare un număr fix de 1000 de bilete în prefestival. Biletele de acces vor fi disponibile online și în locațiile partenere în intervalul calendaristic 1 iulie a€“ 15 august. Prețul unui bilet presale este de 90 de lei și include accesul la toate facilitățile festivalului. La fața locului prețul biletului este de 150 de lei.” – au declarat organizatorii.

Pentru mai multe detalii privind line`up-ul si activitatile din cadrul Durusa Summer Hills, vizitati www.summerhills.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.