[Sibiu] Ofertă de city break la Târgul de Crăciun

Targul de Craciun Sibiu 2014

Sibiul este unul dintre cele mai frumoase orașe din România, fiind și singurul care se poate mândri cu titlul de Capitală Culturală Europeană, obținut în 2007. Obiectivele turistice, evenimentele și atracțiile pe care această fostă cetate medievală le oferă vizitatorilor săi reprezintă tentații uriașe pentru orice turist din țară sau străinătate.

Cei care aleg să viziteze Sibiul în perioada 21 noiembrie – 28 decembrie, pot opta pentru o ofertă de „city break” la Târgul de Crăciun din Sibiu. Pachetul turistic City Break la Târgul de Crăciun din Sibiu pornește de la 45 de euro/persoană și include pe lângă două nopți de cazare și o întreagă experiență la Sibiu.

Pachetul City Break la Târgul de Crăciun din Sibiu include două nopți de cazare cu mic dejun, la categoria de stele dorită, în centrul orașului, cu transferuri incluse, parcare și acces la internet, un tur ghidat al Sibiului cu o urcare în Turnul Sfatului, relaxare la Baia Populară, degustare de vin și un voucher cadou pentru Târgul de Crăciun din Sibiu. Pentru „micuții” turiști a fost inclus în ofertă o intrare la Atelierul lui Moș Crăciun, unde aceștia pot deveni brutari, artiști sau lumânărari de Crăciun și o fotografie de familie în Studioul lui Moș Crăciun din cadrul Târgului de Crăciun din Sibiu.

Targul de Craciun din Sibiu
credit foto: Dragoș Dumitru

Târgul de Crăciun din Sibiu îi așteaptă pe turiștii din țară și din străinătate cu weekend-uri muzicale tematice și multe  atracții care vor contribui la crearea unei experiențe de neuitat la Sibiu.

Proiectul cultural care îmbină toate atracțiile din perioada Târgului de Crăciun din Sibiu se numește Colors of Christmas și este organizat de Asociația Events for Tourism în parteneriat cu A1 Events și municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, an în care Sibiul a deținut titulatura de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun din Sibiu a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată. Colors Of Christmas este un proiect cultural inclus pe Agenda Culturală a Municipiului Sibiu și cofinanțat de Consiliul Local prin Primăria Municipiului Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.