logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Femeile frumoase dăunează grav sănătății! [Studiu]

Un nou studiu despre efectele fumatului a fost realizat, de data aceasta în Taiwan. Cercetătorii au dorit să demonstreze conexiunea ce există între o femeie frumoasă și dorința/voința/ambiția unui bărbat de a se lăsa de fumat.

În cadrul acestui test, oamenii de știință au evaluat bărbații în două moduri: pe unii punându-i să vizioneze poze cu femei frumoase, iar celorlalți arătându-se poze cu femei normale, mai putin atrăgătoare ca și primele. Apoi aceștia au fost rugați să meargă într-o cameră, unde li s-a spus că pot fuma. Rezultatul? Cei care au văzut pozele cu femeile atrăgătoare au fumat dublu față de ceilalți.

Cercetătorii explică acest fenomen astfel: vederea unei femei frumoase îi determină pe bărbați să intre într-o stare de spirit bazată pe sex și reproducere, ca urmare dorința lor de a se lăsa de fumat scade, din moment ce renunțarea la fumat este asociată doar cu beneficii(de sănătate).

De precizat că studiul a fost efectuat pe 76 de bărbați de către Universitatea Medicală Kaohsiung din Taiwan.

Un alt studiu recent arată că „Țigara electronică poate fi de 5-15 ori mai cancerigenă decât tutunul”.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

One Response

  1. Foarte dereglati si barbatii astia! O femeie intotdeauna s-ar lasa de fumat pentru un barbat frumos! (mentinerea sanatatii sale implica si renuntarea la tigari).

Leave a Reply

Your email address will not be published.