logo
Search
Generic filters
Exact matches only

[Interviu] Star Selfie Photo Booth – cel mai distractiv serviciu pentru nunți și evenimente în materie de poze

star selfie

Nunțile nu mai sunt ceea ce au fost, și asta o poate spune oricine organizează sau participă la una. Începând de la clasica rochie de mireasă, până la tort, decorațiuni, locație și meniu, toate au suferit schimbări mari în ultimii ani. Dar, probabil cel mai mare upgrade a fost în zona fotografiei și a filmărilor video. Tehnologia din zilele noastre face ca mai toate momentele speciale ale unei nunți să poată fi păstrate în cele mai bune condiții ani la rând. De asemenea, partea de entertainment al invitațiilor este tot mai diversificată, iar mirii apelează la diferite servicii inovatoare pentru ca să se asigure că nunta lor este una care nu va fi uitată de curând.

Cabinele foto, folosite la nunți, dar și la diferite evenimente, sunt ultima noutate în materie de fotografie. Și pentru că m-am distrat și eu făcând poze instante la ultima nuntă la care am participat, am vrut să aflu mai multe despre photo booth-uri, astfel că am apelat la Andrei Alexe, reprezentant Star Selfie, care mi-a răspus la toate întrebările referitoare la acest trend.

De când a început acest trend cu cabinele foto?

Dintotdeauna a existat un interes pentru cabinele foto. Ele și-au făcut loc însă timid și în “meniul” unei petreceri organizată la noi. Așa, cum se întâmplă mai mereu, tonul l-au dat vedetele. Noi, urmărim să aducem mereu lucrurile noi și în Constanța, dat fiind că echipa noastră e parte a Studioul de Producție Video Digital Passion, din Constanța, cunoscut și apreciat de vedete și oameni obișnuiți, în aceeași măsură. Personal, am testat ideea de photo booth la botezul organizat pentru micuța Eva Maria, fata lui Cătălin și a Andrei Măruță. Au urmat câteva discuții tehnice, am pus totul pe hârtie și apoi am lansat Star Selfie – nu știu dacă e chiar prima cabină foto din Constanța, dar cu siguranță am fost printre primii care au promovat așa ceva aici.

Cum funcționează mai exact un photo booth?

cabina foto

Star Selfie funcționează foarte ușor și tocmai asta face să aibă succes. Trebuie doar să te așezi în fața cabinei, să urmărești încadrarea indicată pe ecranul digital sau doar să asculți de sfaturile personalului nostru, care este mereu în apropiere. Apoi zâmbești și gata fotografia! Spre deosebire de un selfie făcut cu telefonul care acolo rămâne blocat – pentru că cine stă să printeze fotografiile din telefon?, acum primești fotografia printată pe loc și deja încadrată într-un design care respectă tema evenimentului. E cea mai bună mărturie pe care o poți păstra de la nunta prietenilor! Și nu numai de la nuntă. Un photo booth e versatil și se potrivește cu orice tip de eveniment!

Care sunt pașii pentru a închiria un photo booth și care sunt criteriile de alegere?

Primul pas, ca în cazul oricărui serviciu achiziționat, este informarea. E important să aflii cât mai multe informații despre cei pe care îi angajezi. Cine sunt? Ce serviciu îți oferă concret? De cât timp fac asta? Cine îi recomandă? Toate acestea sunt întrebări pe care te încurajez să le adresezi. Răspunsurile primite sau din contra, lipsa lor, ar trebui să te ajute să faci alegerea perfectă pentru tine. Apoi, pașii următori ar fi vizita la firma care îți oferă serviciul și încheierea unui contract.

Cât costă să închiriezi un photo booth?

Depinde cât de multe ore vrei ca acea cabină să fie prezentă la petrecerea ta. Nu e un serviciu exorbitant, dacă stai să te gândești că fiecare invitat pleacă de la petrecerea ta cu minim trei fotografii (miniaturi) printate. Mă întorc la mărturii. Cât costă niște bomboanele în tul pe care toată lumea le aruncă? Între 3 și 7 lei. Pentru 200 de invitați, înseamnă un buget între 600 și 1400 de lei. Cam pe acolo sunt și prețurile pentru închirierea unui photo booth.

Ce oferă Star Selfie în plus față de un fotograf obișnuit de nuntă?

Marele plus, la închirierea unei cabine foto, este că primești fotografiile în câteva secunde. Bineînțeles, calitatea fotografiilor retușate și încadrate în albume premium, nu este discutată aici. Însă bunica de la țară și mama care nu mai poate de fericire că i s-a măritat fata, nu mai au răbdarea din tinerețe, așa că vor să vadă fotografiile imediat după eveniment. Cu photo booth-ul le au imediat. În plus, o cabină foto este o sursă de entertainment pentru invitații tăi. Noi asigurăm și elemente de garderobă mereu  apreciate. Toată lumea vrea să se costumeze și să se distreze făcând poze, pe care le și ia acasă, drept amintire.

De unde a pornit pasiunea pentru poze instante?

Pasiunea pentru imagine a existat dintotdeauna, având o experiență foarte mare în producția video profesională, ne-a fost ușor să descoperim că și fotografia ne place. Pozele instantanee au farmecul lor: sunt naturale, neprelucrate și arată cu adevărat emoția trăită fără regie din exterior. În plus, a fost un pariu cu noi înșine să introducem un nou concept pe piața evenimentelor din Constanța și nu numai.

Care este secretul unei poze reușite?

5

Starea. Dacă ești supărat și încerci să râzi, o să îți iasă o grimasă. Trăiește starea pe care o ai și exteriorizeaz-o. Nimic nu e mai urât ca un zâmbet fals. Cele mai bune fotografii ies atunci când oamenii chiar se simt bine, unii în compania celorlalți. Atunci sunt naturali, degajați și asta se transmite și în fotografii.

Care este cea mai neconvențională petrecere la care ați participat?

Neconvenționale sunt toate, pentru că nici una nu e făcută după același tipar. Am avut însă câteva ședințe foto ceva mai speciale cu ai noștri colegi de la studioul de producție video Digital Passion. Una dintre ele s-a întâmplat chiar înainte de Crăciun. Apoi ar trebui să amintesc și petrecerile corporate la care am fost care nu au urmat neapărat scenariul clasic al unui eveniment tradițional.

Care sunt evenimentele la care participați cel mai des și unde crezi că s-ar mai potrivi perfect o cabină foto?

Adesea suntem chemați la nunți, însă am primit și onorat cereri și pentru aniversări sau botezuri, dar și petreceri pentru companii. Din punctul meu de vedere, Star Selfie poate fi instalat oriunde. Anul trecut, tot înainte de Crăciun, am vrut să instalăm cabina chiar pe stradă și să îi dăm un telefon Moșului să își facă apariția. Oamenii care ar fi trecut mai schimbau o vorbă cu Moș Crăciun, făceau o poză, mergeau acasă și ar fi spus: Ia uite cu cine m-am pozat eu azi! N-a fost să fie în 2015, dar perseverăm anul acesta!

Care sunt planurile de viitor?

Important este că sunt…noi plămădim…ar fi grav dacă nu am face-o, pentru că atunci ne-am plafona. Urmăriți-ne pe Facebook: Star Selfie este ușor de găsit. Avem încă multe de spus!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *