logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Minivacanță de Rusalii/1 iunie

Cu toții ne bucurăm atunci când avem weekenduri prelungite. Este și cazul weekendului cu Rusaliile și 1 iunie. Ziua Copilului este și a doua zi de Rusalii, deci zi liberă. Când știi că ai lunea liberă și că afară e cald, de ce să nu te bucuri de o ieșire de un weekend undeva în apropiere?

La mare

Poți profita de timpul frumos și să îți scoți familia sau prietenii la malul mării pentru două zile. Este un moment bun ca voi să vă relaxați ascultând cum se sparg valurile pe plajă. Iar briza marină este benefică pentru organism.

La munte

Și muntele are farmecul lui. Dacă nu îți place la mare, sau e prea departe, poți opta pentru un weekend la munte. Drumețiile și peisajele care-ți iau răsuflarea te vor reîncărca cu energie pozitivă și îți vor garanta porția de relaxare până la concediul mult așteptat.

Parc de distracții

Dacă vrei ca tu și cei care te însoțesc să aveți parte de o distracție pe cinste, poți organiza o ieșire într-un parc de distracții sau de aventură. Un parc de distracții interesant (Terra Park) se găsește în București, iar dacă nu ești din capitală, poți profita de weekendul prelungit ca să și vizitezi puțin zona.

City Break

Dacă vreți să descoperiți un oraș nou, un weekend prelungit poate fi o ocazie excelentă pentru un city break în țară sau în afară. Alege un loc de pe hartă și informează-te despre obiectivele turistice din zonă, oportunitățile de relaxare sau de shopping.

Monumente istorice

O minivacanță e un prilej perfect pentru a vizita câteva monumente istorice, în special dacă ai copii. Le poți arăta și explica diferite evenimente istorice, iar cei mici se vor distra și vor învăța ceva nou în același timp. În plus, drumețiile sunt distractive.

Orice ai alege să faci, asigură-te că te vei bucura de fiecare moment petrecut alături de cei dragi și relaxează-te. Lasă stresul la birou și bucură-te de weekendul prelungit.

Citește și Ieșire de-un weekend: munte vs. mare

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *