logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Nu lăsa norocul să-ți scape printre degete!

loteria-romana

Cu siguranță nu există vreun om care să nu-și fi închipuit măcar o dată că a fost premiat în urma extragerii numerelor norocoase de la loto. Numai ideea în sine de a ghici numerele câștigătoare reușește să atragă un număr considerabil de jucători care se bazează pe influența subtilă a norocului, trăind cu speranța că vor câștiga potul cel mare. Cu toate că nu există nicio metodă sigură care să poată fi aplicată cu scopul de a câștiga garantat, anumiți jucători adoptă diverse strategii. Fie că sunt considerate a fi ciudate sau nu, astfel de strategii au făcut de-a lungul timpului o mulțime de oameni fericiți. De exemplu, există un caz în Franța, în care o persoană a jucat toată viața, bazându-se pe aceleași șase numere. Indiferent de situația în care se afla și de norocul pe care simțea că l-ar fi avut în anumite clipe, bărbatul respectiv și-a păstrat strategia neschimbată, gândindu-se că numerele sale sunt cele mai norocoase. Și chiar așa a fost – de două ori! Domnul respectiv a fost de două ori marele câștigător al loteriei cu același set de numere. Chiar dacă șansele păreau a fi complet împotriva sa, estimate undeva la un raport de 1/4.000.000, acesta nu s-a dat bătut niciodată.08“

Tu ce strategii ai aplicat până acum? În cazul în care nu ai făcut acest lucru până acum, îți propunem noi câteva tehnici ce pot fi aplicate atunci când ești lipsit de inspirație. Prima dintre acestea constă în a juca folosind numai acele numere pe care le consideri tu a fi norocoase, fără a le schimba niciodată – la fel ca și în cazul bărbatului din Franța care a câștigat de două ori în viață cu același set de numere. Seria pe care o alegi poate fi alcătuită din elemente semnificative, precum date de naștere sau pot fi de-a dreptul aleatorii, culese la întâmplare.

Mai există și acel tip de jucător care joacă folosind numere mai mari decât 31. Cu toate că poate părea extrem de ciudat, există o oarecare logică ce stă la baza acestei afirmații. Chiar dacă majoritatea combinațiilor ce pot fi făcute sunt alcătuite din primele 30 de numere, îți poți spori cu mult șansele dacă încerci să le folosești numai pe cele mai mari decât 31. De multe ori, cu cât pare a fi mai nefondată strategia, cu atât mai mult poate fi influențată de către noroc.

Trebuie să specificăm că numeroase persoane, de regulă bărbați, aleg să se alieze și să joace împreună, fiecare dintre ei alegând un număr pentru a completa biletul. Într-adevăr, pare a fi o strategie bine fondată și bazată pe norocul individual al fiecărei persoane, dar cu siguranță pot exista probleme destul de mari în cazul în care un grup de 6 persoane va câștiga premiul cel mare. De ce spunem acest lucru? Ei bine, deoarece știm cu toții cât de greu este să împarți o sumă de bani cu altcineva, mai ales dacă ești de părere că tu ai contribuit mai mult în ceea ce privește obținerea acelei sume.

jocul-loto

O altă idee destul de bună constă în a-ți încerca norocul cumpărând mai multe bilete. Un studiu făcut de către cercetătorii de la M.I.T. (Massachusetts Institute of Technology) a demonstrat faptul că dacă investești săptămânal o sumă constantă de bani, în maxim 4 ani îți vei recupera garantat investițiile din câștiguri mici, precum 4/49 sau 5/49 – dar gândește-te că astfel vei avea șanse considerabile de a câștiga și premiul cel mare. Adițional, mai trebuie menționat și faptul că, destul de recent, loteria a mai implementat o formă de câștig: 3/49. Cu toate că suma pe care o vei obține nu este foarte semnificativă, îți va putea oferi un impuls major, alimentându-te cu speranța față de un câștig mai mare în ceea ce privește jocul viitor.

Toate bune și frumoase, acum nu îți mai rămâne decât să participi și să câștigi. Dar cum ai de gând să îți verifici rezultatele după ce îți cumperi biletul (biletele) norocoase? Îți vei aloca o jumătate de zi în care să stai în fața televizorului și să pierzi din timpul tău prețios? Nu ești nevoit să abordezi problema în felul acesta, întrucât îți punem noi la dispoziție un site de milioane – rezultateloto.ro. Indiferent de ziua în care ne aflăm și indiferent de ora la care ai accesa site-ul respectiv, acesta îți va sta mereu la dispoziție pentru a te informa cu privire la toate seriile de numere câștigătoare. Așadar, indiferent de locul în care te vei afla, vei putea accesa cu succes arhiva loto 6/49. În plus, site-ul respectiv îți mai pune la dispoziție o serie de „unelte” ce-ți pot fi de mare folos, chiar dacă ești jucător ocazional sau împătimit.

Dacă nu ești decis în privința numerelor pe care să le alegi cu scopul de a te îmbogăți, optează pentru a folosi generatorul de numere încadrat în platforma online. Acel generator are scopul de a-ți oferi, în mod aleatoriu, o serie de 6 numere ce-ți pot aduce fericirea. Poți proceda cum dorești, dar în cazul în care te-ai gândit deja la mai multe strategii pe care să le aplici, noi îți sugerăm să îți cumperi mai multe bilete, jucându-le în mod diferit. Unul dintre acestea să conțina numerele tale norocoase, altul să aibă seria de numere generate în mod aleator de către site-ul rezultateloto.ro, iar cel din urmă să fie bazat pe cea mai bună strategie pe care o ai. Chiar dacă multe persoane pot considera aceste sfaturi ca fiind foarte negative, nu uita de faptul că, în viață, lucrurile bune ies la iveala atunci când te aștepți cel mai puțin – chiar și în cazul loteriei.

Având în vedere statisticile, nu prea ai ce pierde. Participă, numai așa vei avea ocazia de a-ți testa norocul, dar și tehnicile. Așadar, analizează cu exactitate toate statisticile, cumpără-ți biletele și verifică-ți norocul! Noi deja te considerăm a fi câștigător. Nu mai sta pe gânduri și nu lăsa norocul să-ți scape printre degete. Cine știe? Poate chiar tu esti următorul mare câștigător al loteriei.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.