logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Recomandare de Weekend: profită de vremea bună

Vremea frumoasă, cu temperaturi în creștere, îți permite să planifici din ce în ce mai multe activități în aer liber. Pentru că e aproape weekend, îți propun câteva idei de care te poți ajuta pentru activitățile pe care ai de gând să le faci în timpul tău liber.

Picnic în parc

Soare, voie bună și verdeață – acestea sunt ingredientele de care ai nevoie pentru un picnic reușit în parc. Te provoc să ieși cu prietenii sau cu familia și să serviți împreună un prânz ușor, pe care ori l-ați preparat voi înainte, ori îl înlocuiți cu mâncare de la tonetele din apropierea parcului. Dacă nu ai cu cine să faci un picnic (se mai întâmplă ca lumea să fie deja ocupată cu alte treburi), poți să îți iei un sandviș și o carte bună, pe care să le savurezi pe o bancă în parc.

Fă un city break

O idee de a-ți petrece weekendul alături de cei dragi este să călătoriți împreună. Luați mașina și porniți spre un oraș din țară pe care vreți să îl vizitați. Spun din țară, pentru că acestea se pot planifica și pe timp scurt. În schimb, dacă vreți să faceți un city break în străinătate e nevoie de un buget mai mare și de o planificare mai riguroasă și mai din timp.

Fă mișcare în aer liber

Temperaturile de acum îți permit să alergi sau să faci orice altă formă de exercițiu în aer liber, fără probleme. Așadar, nu mai căuta scuze pentru a scăpa de antrenamente. Totuși, fă ceva care îți face plăcere și care te motivează să continui. Poți opta pentru alergarea în parc, într-o pădure sau oriunde îți face ție plăcere.

Relaxează-te

Când a fost ultima dată când ai petrecut câteva ore doar stând? Poate că este cazul să te bucuri de lumea care te înconjoară, în timp ce nu faci nimic. Tot în parc, poți sta să te relaxezi, pe o bancă sau pe o pătură, lăsându-ți mintea goală. Încearcă să nu te gândești la problemele pe care le ai în viața de zi cu zi, la ce anume trebuie să faci săptămâna viitoare și nici la alte persoane. După aceste câteva ore îți vei da seama că te vei simți mult mai relaxat și mai pregătit să înfrunți tot ceea ce înseamnă viața reală.

Tu ce ai de gând să faci în acest weekend?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.