logo
Search
Generic filters
Exact matches only

5 smartphone-uri lansate în 2015

Producătorii de telefoane mobile se întrec de multe ori pe ei înșiși când vine vorba de smartphone-uri, tehnologii, aplicații și experiența oferită utilizatorilor. Nu mai e nici un secret că fiind o concurență atât de mare printre marile companii producătoare de telefoane, aceștia fac tot posibilul să se diferențieze de alții, dar în acealași timp să păstreze unicitatea cu care i-au cucerit pe utilizatori. Și, până la urmă, să recunoaștem că ne este destul de greu să mai funcționăm fără un smartphone în mână.

Anul 2015 este unul plin de evenimente în care s-au lansat noi modele de smatphone-uri, iar anul încă nu s-a terminat. Eu îți prezint un fel de top 5 care merită banii tăi și care să îți ofere un upgrade la ceea ce deții tu deja.

iphone 6s

iPhone 6s

An de an, în luna septembrie, gigantul Apple lansează pe piață un nou model de iPhone. Fiind creat un brand love în jurul acestuia, multă lume așteaptă cu nerăbdare să vadă ce funcții aduce în plus noul smartphone și cum arată. Anul acesta, a fost lansat iPhone 6S, împreună cu iPhone 6S Plus, care diferă de predecesorul său prin carcasa mai solidă, ecranul cu 3-D touch și camera foto mai capabilă. La specificații tehnice putem aminti chipsetul Apple 9A cu procesor dual-core, 2 GB RAM și diferite variante de memorie internă (16, 64 și 128 GB). Camera foto de 12 MP, posibilitatea de a filma în format Full HD și 4K, cât și rezoluția mai mare de 1334×750 pixeli sunt printre îmbunătățirile așteptate și sperate de toți.

Prețul de pornire este de 3.499 lei la precomandă.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *