logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cele mai așteptate filme Disney din următorii 4 ani

[tps_header]Gigantul cinematografic Disney realizează constant lungmetraje în colaborare cu diferite studiouri pe care le deține, printre care studiourile Marvel, Pixar, Disney și Lucasfilm. Astfel, compania a realizat o listă cu cele mai așteptate filme ale acestor studiouri, care urmează a fi lansate cel târziu în 2019. Iată care sunt cele mai așteptate filme care urmează a fi lansate de Disney.[/tps_header]

Bunul Dinozaur

O nouă animație Pixar își face apariția în cinematografele românești pe 27 noiembrie 2015. Bunul Dinozaur (The Good Dinosaur) ilustrează cum ar fi fost dacă oamenii și dinozaurii ar fi trăit în același timp și cum un simplu gest nobil ar fi putut schimba întreaga natură. Totul se întâmplă sub ipoteza că asteroidul care a dus la dispariția dinozaurilor a trecut doar pe lângă Pământ, însă nu a lovit planeta.

Acest film face ca studiourile Pixar să stabilească un nou record, fiind pentru prima dată când lansează două filme animate în același an. Primul film animat lansat de Pixar în 2015 a fost Întors pe Dos (Inside Out).

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *