logo
Search
Generic filters
Exact matches only

[Cluj] Trupa byron concertează alături de Fanfara Militară Bistrița la Teatrul Național

trupa byron

Trupa byron serbează 8 ani de activitate printr-un concert extraordinar în data de 2 decembrie la Teatrul Național din Cluj – Napoca. Concertul numit „Electric Marching Band” va fi susținut alături de Fanfara Militară a garnizoanei  Bistrița și corul de elevi Excelsior. Invitați speciali în cadrul concertului vor fi solista Luiza Zan și violonistul Alexander Bălănescu, toate melodiile fiind reorchestrate în versiuni pentru trupă, fanfară și cor.

Mulțumită actualelor canale de social media m-am reîntâlnit cu un fost coleg din liceu. El momentan este dirijor al fanfarei din Bistrița și, din vorbă în vorbă, am ajuns să punem la cale un proiect. Bineînțeles că la început ne propuneam mult mai puține lucruri, însă cu timpul proiectul a tot crescut devenind mult mai complex atât ca intenții cât și ca finalitate”, spune Dan Byron despre eveniment.

Întregul concert „Electric Marching Band” va fi înregistrat, urmând să fie baza unui viitor DVD/Blu-ray marca byron. Aceasta este a treia producție video a trupei, după concertul „Live Underground” din salina Turda (2010) și unplugged-ul „Acoustic Drama” din Cetatea Târgu Mureș (2008).

Biletele se pot achiziționa online prin biletmaster.ro și www.iabilet.ro, acestea fiind disponibile și offline în rețeaua magazinelor UMAN, Senia și prin agențiile Perfect Tour. Până în data de 20 noiembrie inclusiv puteți achiziționa biletele în regim presale: 25 lei (categoria II), 35 lei (categoria I) și 50 lei (Premium). După această dată și la intrare, biletele vor costa 30 lei (categoria II), 45 lei (categoria I) și 60 lei (Premium).

În data de 2 decembrie, la Teatrul Național din Cluj – Napoca, începând cu ora 20, aveți șansa de a asista la un deosebit concert marca byron, în care trei lumi muzicale se vor întrepătrunde cu rezultate uimitoare. Mai multe detalii despre trupa byron puteți afla pe site-ul lor, pagina de Facebook și le puteți asculta piesele pe Youtube.

foto

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *