[Concurs] Câștigă 2 bilete de o zi la conferința de ecommerce TeCOMM – Cluj Napoca

Câștigători concurs:

Cele două invitații pentru prima zi de TeCOMM 2015 au fost câștigate de Sanda Pop și Bogdan B. Felicitări câștigătorilor!

————————————————————————————————————————————————————

TeCOMM este unul dintre cele mai importante evenimente de ecommerce din Europa de Est, ce va avea loc în perioada 21-22 octombrie în Cluj-Napoca.

Conferința este adresată:

 • oamenilor de afaceri care dețin magazine online sau își doresc un start-up pe acest domeniu
 • specialiștilor de marketing implicați în activitatea de online a business-urilor
 • specialiști/consultanți în ecommerce, design/usability, promovare online și SEO
 • furnizori de servicii de ePayment, hosting, telecom, servicii financiare și de curierat
 • agențiilor de web development
 • companiilor de IT

Speakeri cu o incontestabilă experiență în domeniu vin să prezinte cele mai bune practici și să ofere soluții optime pentru a înlătura barierele de care businessul tău online este limitat. TeCOMM 2015 va reuni marii jucători din comerțul electronic românesc precum IKEA, Mastercard, Cargus, FAN Courier, Mobil Pay, Altex.

Evenimentul are toate ingredientele necesare pentru un eveniment de succes: speakeri cu experiență, panel-uri de discuții, keynote-uri și workshop-uri.

• Debate-uri: 8 nightmares for online shops, Because hope is not a strategy, Black Friday Strategies;

• Prezentări: Empowering Customer Using Big-Data, The most powerful opportunities for building eCommerce success în 2016, Give joy, not just a parcel;

• Workshopuri tematice: 7 Secrets that will help you NOT to lose money with Online Marketing, Applicable ways to engage affiliates , Empower your users (PPC workshop), The Customer aș the center of your Email Marketing Strategy, Boost your sales with Online Video Marketing, Customers not devices (Analitycs Workshop), The good, the bad and the ugly social media, Learn the Art of Creating a Persuasive Purchase Journey, Mobile eCommerce.

De ce să participi

• Afli secretele în vânzări online de la experți care fac parte din World’s Top 50 Email Marketing Influencer și Top 10 comentatori de eCommerce din lume
• Te conectezi la pulsul pieței de comerț online din România, alături de peste 300 de participanți din toată țara
• Înveți cum să-ți crești vânzările online, să-ți optimizezi magazinul și să fidelizezi clienții actuali
• Afli cele mai importante perspective cu privire la viitorul eCommerce-ului
• Obții feedback și răspunsuri pentru ideile și întrebările tale în timpul sesiunilor de networking sau în cadrul workshop-urilor
• Descoperi noi produse și servicii în zona expo
• Te inspiri din poveștile de succes împărtășite de speakeri

CONCURS

Echipa BunaDimineata.ro pune la bătaie două invitații pentru prima zi de conferință. Tot ce trebuie să faci este să ne scrii în secțiunea de comentarii de ce îți dorești să mergi la TeCOMM 2015, iar noi vom premia cele mai interesante răspunsuri. Ai timp până în data de 30 septembrie.

Cod promoțional

Înscrierile la TeCOMM Cluj-Napoca se fac pe www.cluj.tecomm.ro, iar organizatorii ți-au pregătit prețuri speciale. Mai mult, pentru că faci parte din comunitatea noastră, îți oferim un discount de 25% la orice tip de bilet achiziționat folosind codul promo la înscriere TeCBD25.

11 COMENTARII

 1. Imi doresc sa merg la Tecomm pentru ca cel putin 3 dintre subiecte sunt formulate foarte interesant si cu loc mult de dezbatere. Exista infinit de multe articole pe internet despre e-commerce, dar eu cred ca cel mai sigur mod de a surprinde secretul din spatele multor succese online este daca te inconjuri de toti cei care activeaza si se lupta zilnic pentru un avantaj fata de competitie. Adica exact acest eveniment la care sper sa pot participa!

  • Felicitări! Ai castigat o invitație pentru prima zi de conferinta. Vei primi un email pentru mai multe detalii.

 2. Viitorul comertului se afla in mediul on-line…As dori sa aflu cat mai multe lucruri utile si ponturi pentru a-mi dezvolta afacerea in on-line. Mi-ar placea sa fac schimb de informatii cu cei care au deja experienta in acest domeniu si chiar sa ii cunosc personal pe cativa dintre acestia (daca este posibil). Cat despre ecommerce…cred ca as avea sansa sa invat in cateva ore, cat as invata singur intr-un an.

  • Felicitări! Ai castigat o invitație pentru prima zi de conferinta. Vei primi un email pentru mai multe detalii.

Comentarii

Please enter your name here
Please enter your comment!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Aflați cum sunt procesate comentariile dumneavoastră.