logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Sibiu Fringe – teatru şi libertate

Ai auzit de fenomenul Fringe? Cel mai probabil ca nu :).

Iti spunem noi mai multe: Fringe a aparut in Scotia si se leaga de trupe de teatru independent care performeaza in locatii neconventionale si se sustin din donatii, sponsorizari si ‘ajutoare’ de genul. Ei aleg sa faca teatru asa cum doresc si cum stiu mai bine, fara a fi limitati de norme si sabloane.

Dar de Sibiu International Fringe Festival ai auzit? Daca inca nu, afla ca exista si se desfasoara in luna iulie la Sibiu (1-14 iulie). Programul lor e unul incarcat si foarte simpatic: trupe de teatru din toata tara, actori de renume, evenimente, etc. Organizatorii s-au gandit sa demareze o campanie de crowdfunding pe www.crestemidei.ro pentru a-si acoperi din cheltuielile cu cele tehnice: inchirierea echipamentelor pentru locatiile deficitare la acest aspect. Vor sa colecteze 4.000 RON, pana in 14 iulie. In spirit Fringe, sustinatorii sunt rasplatiti cu bilete la spectacole, carti postale cu autografe, reduceri la spectacole.

Credem ca e o idée buna sa sustinem artele si libertatea de exprimare. Alfa mai multe despre SIFF aici si contribuie si  tu!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *