logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Spectacolul celebrului Cor al Armatei Roșii va fi pus în scenă la Cluj și București

În  perioada 21 -23 septembrie, publicul din România este invitat să asiste, în premieră,  la trei reprezentații impresionante susținute de prestigiosul ansamblu RED ARMY CHOIR (Corul Armatei  Roșii), condus de Generalul Viktor Eliseev.

Red Army Choir (Corul Armatei Roșii) va cuceri audiența  de la Sala Polivalentă Cluj, pe 21 septembrie, iar pe 22 și 23 septembrie celebrul ansamblu va performa la Sala Palatului din București. Pe lângă dansurile și costumele fascinante, Corul Armatei Roșii va trece prin diverse stiluri muzicale, repertoriul acestuia fiind compus  din muzică tradițională rusă, muzică sacră, arii de operă și muzică populară, cum ar fi “Katiusha”, “Kalinka”, “Kernina” sau “Ave Maria”. De asemenea,  în repertoriu au inclus cu succes melodii ale momentului, precum „Lucky”(Daft Punk), „Happy” (Pharrell Williams), s.m.a.

Spectacolul Corului Armatei Roșii MVD ce va fi prezentat publicului de la Cluj și București, are la activ peste șapte mii de reprezentații, jucate pe toate continentele, și a fost vizionat de peste 20 de milioane de spectatori din întreaga lume.

Celebra cântăreața Celine Dion i-a avut ca oaspeți pe membrii Corul Armatei Roșii în cadrul unui show special, prezentat în urmă cu trei ani de un post de televiziune francez, cu ocazia lansării noului său material discografic. Alături de baritonul Vincent Niclo, Corul Armatei Roșii a interpretat una dintre melodiile de succes ale artistei, “All by Myself” . Prestația incredibilă a artiștilor ruși a impresionat-o pe Celine Dion până la lacrimi, această fiind copleșită de emoții.

?
?

Red Army Choir MVD este singurul organism militar care a primit “Steaua de Platină”, pe bulevardul dedicat marilor artiști ruși, iar cincizeci dintre artiștii acestui ansamblu au primit titlul suprem de “Artist Emerit al Rusiei”.

Spectacolul Corului Armatei Roșii de la București face parte din turneul internațional ce a debutat cu mare succes în luna mai 2015, pe scenele din Istanbul și Ankara. Cel mai bun spectacol de muzică și dans din lume susținut de celebrul ansamblu va ajunge până la finalul acestui an și pe marile scene de spectacole din Ungaria, Franța, Belgia, Elveția, Slovacia și Italia.

Spectatorii interesați își pot procura biletele în continuare prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro , agenția oficială de ticketing a concertului, la casa de bilete a Sălii Palatului, în rețeaua agențiilor Eurolines și TUI TRAVELCENTER, de la agenția Teatrului Național Cluj, rețeaua magazinelor Diverta, precum și online, accesând: www.ticketnet.ro, www.myticket.ro, www.bilet.ro și www.biletmaster.ro .

AHM_2231

Biletele pentru spectacolul Corului Armatei Roșii de la Sala Polivalentă din Cluj a€“Napoca pot fi achiziționate la următoarele prețuri: VIP- 200 lei, cat.I a€“ 160 lei, cat. II-100 lei, cat. III-75 lei, cat. IV -65 lei și cat.V a€“ 45 lei.
Pentru spectacolul de la Sala Palatului București, prețurile biletelor variază în funcție de categorie, după cum urmează: VIP a€“ 300 ron, Cat.I a€“ 200 ron, Cat.II a€“ 140 ron, Cat.III a€“ 90 ron, Cat.IV a€“ 65 ron.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *