Search
Generic filters
Exact matches only

Rețetă asiatică: Bulgogi

Bulgogi (se pronunta: [pulɡoɡi]; coreeana: 불고기) este un preparat coreean care consta in carne de porc sau vita marinata si prajita in tigaie Intr-un chestionar al CNN din 2011 ocupa locul 23 din 50 in topul preferintelor ascultatorilor.

INGREDIENTE:

1 kg de carne de porc, taiata felii cat mai subtiri (preferabil ceafa de porc)
2 linguri Gochujang (pasta de ardei iute)
3 linguri de sos de soia
2 linguri de zahar
2 cepe verzi taiate marunt
6 catei de usturoi tocati marunt
2 lingurite de ulei de susan

MOD DE PREPARARE:

Amestecati toate ingredientele intr-un bol, cu exceptia carnii pe care o taiati felii subtiri dupa care adaugati-o si pe aceasta si lasati-o la marinat timp de o ora. Incalziti o tigaie, fara a adauga ulei, deoarece ceafa de porc are deja grasime, adaugati bucatile de carne si prajiti pe ambele parti. Se poate prepara carnea si pe gratar. Se serveste cu orez si kimchi.

POFTA BUNA!

Descoperă mai multe Rețete Asiatice

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *