logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Review: Batman vs. Superman

Probabil că încă din copilăria celor mai mulți dintre noi am aflat de Batman și de Superman. Cei doi supereroi, primul recunscut ca Omul-Liliac, iar celălalt după costumul albastru cu celebrul S, au creat de-a lungul vremurilor dispute cu privire la care dintre ei este mai bun.

Chiar dacă viețile celor doi nu aveau foarte multe elemente comune, creatorii de benzi desenate au dezvoltat o poveste care îi aduce față în față pe Batman și pe Superman. Omul dornic de dreptate, în costumul de liliac, îl înâlnește pe supereroul care are o slăbiciune pentru kryptonită.

Filmul apărut anul acesta este regizat de Zack Snyder și este opera celor de la Marvel.

Probabil că elementul cel mai neplăcut pe care îl are filmul este reprezentat de lipsa părții afective. Deci, dacă ești în căutarea unei pelicule în care sentimentele să conteze foarte mult, acesta nu este unul potrivit pentru tine. În altă ordine de idei, cei dornici să vadă acțiune vor fi, probabil, foarte mulțumiți.

La început se insistă cam mult pe povestea lui Batman (Ben Affleck). Scena în care părinții lui sunt uciși pe stradă, de față cu cel care avea să devină Omul-Liliac, iar acest eveniment declanșează în el un sentiment al necesității de a lupta pentru dreptate.

În cele din urmă, la un moment dat, Superman (Henry Cavill) și Batman ajung să lupte împotriva celuilalt. Aceasta este cauzată de supremația asupra puterii. Batman, omul, luptă cu toate mijloacele împotriva zeului Superman. Lucrul de care beneficiază Batman este bunătatea lui Superman. Adică, cel din urmă va lupta curat cu omul, însă Liliacul o să folosească câteva elemente neetice.

Doar că bătălia dintre cei doi nu durează foarte mult. Apare o amenințare adresată omenirii, venită parcă din altă lume. Superman și Batman trebuie să coopereze pentru a reuși să învingă creatura care voia să îi distrugă.

Rezultatul? Îl puteți vedea după aproape 2 ore și jumătate. Sau să vă aduceți aminte de copilărie și să priviți prin vechile benzi desenate.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *