[Spune-ți părerea] Cum arată dimineața ta perfectă?

Abia am așteptat ca iarna să treacă și să ducă cu ea și diminețile mohorâte. Nu zic că nu îmi place să mă duc dimineața pe pârtie, mai ales când strălucește soarele și este cald, însă frigul tot frig îi și nu prea îți dă energie pentru lucru.

Acum că se apropie primăvara și vara plină de soare, parcă altfel mă trezesc și altfel am chef de lucru. Dar, în secret, visez să mă trezesc în fiecare dimineață pe o plajă mai puțin populată și să îmi încep ziua cu ceașcă de cafea, un mic dejun plin de vitamine și o tură de înot în apa lină. După care aș putea să lucrez liniștită și să am inspirație întreaga zi.

Modul în care ne începem dimineața ne influențează foarte mult dispoziția pe întreaga zi și orice am face dacă ne trezim mohorâți foarte greu ieșim din această stare.

Spune-ne cum arată dimineața ta perfectă și cum ai vrea să te trezești în fiecare zi?

2 COMENTARII

  1. Dimineata perfecta..ar fi una in care sa nu sune ceasul :). Mi-ar placea sa ma trezesc, sa deschid geamul si sa vad natura in toata splendoarea ei (fie ca e vorba de mare sau munte). Si clar..un mic dejun pe balcon alaturi de persoanele dragi.

Comentarii

Please enter your name here
Please enter your comment!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Aflați cum sunt procesate comentariile dumneavoastră.