Search
Generic filters
Exact matches only

[Spune-ți părerea] Ești o persoană matinală sau îți place să dormi mult și bine?

Se spune că cine se trezește de dimineață, departe ajunge. Dar oare chiar așa și este?

Sunt persoane care oricât de mult ar încerca nu reușesc nici cum să se trezească dimineața, aici incluzându-mă și pe mine. Dimineața este precum un dușman pentru mine și oricâte alarme aș seta, parcă ceasul meu biologic este rămas cu câteva ore în urmă. Am încercat mai multe metode: pus la somn devreme, înainte de ora 11, setat alarma pe mai multe intervale, pus o alarmă enervantă sau o piesă care îmi place mie, pus telefonul departe de pat sau dormit cu perdelele trase, dar nimic nu m-a ajutat, astfel am ajuns la concluzia că de fapt eu fac parte din categoria persoanelor care dorm mult și bine.

Dar cunosc persoane care se trezesc fără nici o problemă, de multe ori înainte să sune ceasul. Aceste persoane nu trebuie își facă griji legate de trezitul la ore matinale și îmbrățișează alarma atunci când sună 🙂 Sincer, nu înțeleg cum reușesc această performanță.

Tu ești o persoană matinală sau îți place să dormi mult și bine?

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

4 Responses

  1. Foarte greu reusesc sa ma trezesc dimineata, dar pentru faptul ca programul meu de lucru incepe la 9 fac toate eforturile sa ma trezesc. Desi, de multe ori nu aud nici alarma, care bineinteles ca imi suna la intervale regulate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *