Search
Generic filters
Exact matches only

7 idei de stickere pentru decorațiuni interioare

Una dintre principalele îndeletniciri ale oamenilor în timpul liber implică de multe ori (re)decorarea locuinței. Societatea modernă se schimbă constant, iar noutățile care apar una după alta ne determină și pe noi să ne schimbăm preferințele aproape la fel de des. Uită-te la oamenii care an de an renunță la iPhone-ul de anul trecut pentru cel care apare nou și vei înțelege la ce mă refer.

Ei bine, chiar dacă atunci când vorbim despre casă, nu ai nevoia de a o schimba la fel de des ca pe telefon, la anumite intervale tot se instalează plictisul și cauți ceva nou, ceva care să te mai țină în priză o perioadă.

O schimbare poate însemna mobilă nouă, rearanjarea celei vechi, tablouri, altă culoare pentru pereți sau orice altceva te-ar face să te simți mai confortabil în propria locuință.

Astăzi însă vorbim despre redecorarea pereților. Mai exact, despre anumite modele de stickere care pot fi lipite pe pereți și care schimbă radical aspectul unei camere.

Un lucru foarte important de care trebuie să ții cont la redecorare (de orice fel ar fi ea) este modul în care ea se potrivește cu personalitatea ta. Trebuie să stabilești care sunt lucrurile pe care ți-ar plăcea să le ai în jurul tău pentru o perioadă mai lungă de timp, așa că aruncă o privire asupra modelelor de mai jos.

Site-ul architecturedesign.net a prezentat o serie de idei de redecorare interioară foarte interesante. Dintre acestea, eu am ales 10 și le-am înșirat mai jos. Ele exprimă un top al preferințelor personale, dar te încurajez și pe tine, cititorule, să-ți exprimi părerea cu privire la imaginile de mai jos și, cel mai important, să-mi spui care dintre cele ți se potrivesc și ție.

Să vedem dacă îți plac sau nu gusturile mele.

sticker_1

sticker_5

sticker_7

sticker_6

sticker_2

sticker_4

sticker_3

sursă

Vezi și 6 sfaturi care te vor ajuta să citești mai repede.

foto

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!