Search
Generic filters
Exact matches only

Ce vedem la cinema în această perioadă?

[tps_header]În această perioadă, cinefilii au ocazia să se delecteze cu o gamă variată de filme în cinema. Fie că vorbim despre cei care au o pasiune sau doar despre cei care vor să se relaxeze, la sfârșitul acestei luni vor găsi câteva pelicule interesante.[/tps_header]

”The Martian” sau ”Marțianul”

Fie că îți plac SF-urile sau nu, acest film are mai mult de atât să îți ofere. Este captivant, spectaculos și mai mult de atât, este amuzant. Ridley Scott (regizorul) aduce în fața ecranelor o echipă de astronauți ce ajung pe Marte. În timpul unei furtuni, Mark (Matt Damon) dispare de lângă echipa sa, iar toata lumea crede că a murit. Din această cauză este lăsat singur la 140 de milioane de mile de Pământ. Doar că astronautul nu a murit. El reușește să raționalizeze mâncarea, să cultive cartofi pe Marte și să reia legătura cu NASA. Misiunea de salvare a eroului este captivantă și destul de interesantă. Deși apar chestiuni din astrofizică, biologie, chimie, ele sunt prezentate într-un ton amuzant prin greșeli pe care le face Mark sau prin reacțiile acestuia.

 După film vei descoperi că ai o afinitate pentru muzica disco și te vei întreba dacă întâmplările pot fi reale vreodată.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *