Search
Generic filters
Exact matches only

[Cluj] La Parapark, nimic nu e ceea ce pare

Am decis să scriu despre cum a fost la Parapark la câteva ore după ce NU am reuşit să evadăm din camera plină de indicii, ca să fie totul „la cald” şi să am entuziasmul şi febra căutărilor bine întipărite în minte.

Încă de anul trecut de când auzisem că există asemenea jocuri prin Budapesta sau Viena, mi-am dorit să încerc aşa ceva. Iată că au apărut şi la Cluj câteva astfel de camere din care trebuie să evadezi, dar pentru mine e prima experienţă aşa că deşi nu am termen de comparaţie vă spun sincer că e foarte fain. Iniţial m-am dus cu gândul că sigur nu o să mă pricep deloc la indicii şi e mai bine să las restul echipei să preia controlul. Dar e imposibil. Când intri in atmosferă, vrei neapărat să înţelegi ce reprezintă un anumit indiciu, cauţi disperat un număr, o literă, o cheie salvatoare şi te uiţi neputiincios la ceasul de pe ecran şi vezi cum se scurg secundele. Până la ultimele 30 de secunde nu ne-am dat bătuţi şi chiar am crezut că o să reuşim…Dar nu a fost să fie. Au fost 60 de minute de concentrare maximă.

Asta e, eu cu siguranţă o să repet experienţa cu alţi prieteni pe care sunt curioasă să-i văd într-o astfel de postură şi vreau să văd ce indicii noi o să găsesc atunci. Mi-a plăcut modul în care am interacţionat ca şi echipă. Am fost 6 oameni, dar nu pot spune că a existat un lider. În diferite momente de „aha”, altcineva prelua conducerea. Am avut ocazia să lucrăm în echipă şi am avut ocazia să scotocim separat prin colţuri după indicii. Recunosc că am pierdut  timp inutil încercând să apăs un buton baricadat de o sticlă, cu toate că ştiam sigur că la un moment dat ni se va dezvălui mecanismul prin care poate fi accesat. Dar nimeni nu a criticat insistenţele mele şi încercările mai mult sau mai puţin creative.

Cred că un astfel de joc ar fi fain de urmărit de manageri sau de cei care fac recrutări. Îţi dezvăluie multe despre participanţi şi despre abilităţile lor: de relaţionare, de logică, de comunicare. Abia aştept să încerc şi variantele următoare ale jocului. Merită să experimentaţi aşa ceva, dar nu uitaţi: la Parapark, nimic nu e ceea ce pare:P

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!