logo
Search
Generic filters
Exact matches only

5 motive ca să profiți de ofertele Early Bird pentru concediul din 2016

Vacanța de vară parcă s-a terminat de o mie de ani și deja o așteptăm următoarea. 🙂 Așa se întâmplă de fiecare dată, pentru că ce poate fi mai bun decât o vacanță cu soare, pe o plajă sau chiar și la munte, alături de prieteni și familie? Dacă ți-ai setat un countdown pentru vara anului 2016 și deja visezi că stai pe plajă să te bronzezi, ar fi timpul să îți rezervi concediul mult visat. Așa vei trece mai ușor peste frigul iernii, iar orele de la birou nu vor mai părea atât de lungi. Dacă te întrebi de ce ar trebui să profiți de ofertele Early Bird, îți ofer 5 motive care să te convingă.

  1. Minim 35% reducere la vacanțe

Vrei să cheltuiești mai mult în vacanță și să îți face toate poftele? Atunci neapărat trebuie să îți rezervi vacanța acum, ca să poți beneficia de reduceri de până la 35% din prețul total. Agențiile de turism au o ofertă bogată în ceea ce privește destinațiile turistice cu prețuri reduse. Fie că alegi o stațiune europeană, fie una exotică, niciodată nu e prea devreme să te apuci de planificări.

  1. Ai de unde alege

Cu cât îți alegi mai târziu pachetul de vacanță, cu atât vei avea mai puține opțiuni. Cei care știu că acum vor găsi vacanțe reduse, își fac deja rezervarea, astfel că tu vei rămâne cu locurile pe care alții nu le-au vrut, indiferent dacă vorbim de o destinație anume sau de camera de hotel. Și nu uita: ofertele Early Bird îți oferă posibilitatea să alegi dintr-o gamă variată de destinații, să beneficiezi de servicii excelente la prețuri bune și libertatea de a alege ceea ce îți place ție.

  1. Ai mai mult timp de informare

Dacă alegi pe ultima sută de metri vacanța, vei avea mai puțin timp să îți faci o planificare și un itinerar. Astfel, există posibilitatea să uiți să incluzi în concediul tău anumite obiective turistice importante sau să nu mai prinzi loc la excursii opționale. Dacă îți rezervi acum locul, vei avea timp suficient să cauți informații care să te ajute, să alegi restaurantele unde să iei masa și să organizezi vacanța până la cele mai mici detalii.

  1. Grup de prieteni? Nicio problemă!

Dacă anul acesta v-ați hotărât să plecați o gașcă mai mare, cu atât mai bine. Distracția e garantată alături de prieteni, iar vacanța voastră va fi una de care vă veți aminti mereu, dar pentru asta trebuie să vă faceți planurile astfel încât să fiți toți în același loc, nu la hoteluri separate. Dacă vă rezervați acum locurile în destinația aleasă, șansele să stați separat sunt zero, însă cu cât se aproprie mai repede data plecării, cu atât există posibilitatea să nu mai existe atâtea locuri libere de câte aveți voi nevoie.

  1. Nu vei avea niciun stres

Chiar dacă anul acesta încă nu s-a terminat, nu înseamnă că nu te poți gândi deja la vacanța din anul 2016. Lasă începutul noului an pentru a te concentra la proiectele pe care le ai și la lucrurile pe care vrei să le faci și scapă de stresul găsiri destinației ideale de vacanță. Rezervă acum prin ofertele Early Bird, iar cu banii rămași poate pleci și într-un City Break, așa, ca într-un mini-concediu înainte de concediu.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *