logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ziua Internațională a Baloanelor – 1 octombrie

Indiferent de vârstă, Ziua Internațională a Baloanelor ar trebui să fie un prilej de sărbătoare pentru fiecare dintre noi. Fie că ești copil, adolescent sau adult, baloanele ar trebui să aibă mereu puterea de a te înveseli și de a te face să te bucuri mai mult de copilărie, respectiv să-ți amintească de ea.

Fie că vorbim despre baloanele care se umflă și apoi se lansează în atmosferă, fie că vorbim de toate acele animăluțe interesante care se pot face din balonașe, culoarea și fericirea pe care o stârnesc ele sunt molipsitoare.

Astăzi e o zi perfectă pentru un cadou plin de culoare pentru copii, sau la fel de bine îi poți duce în parc, acolo unde știi că vei găsi de obicei clovnii simpatici care au mereu un balon pentru cei mici.

Astăzi, la nivel internațional, este vorba numai despre fericire, culoare și zâmbete, iar toate acestea se învârt în jurul baloanelor.

Astăzi se mai sărbătorește și Ziua Internațională a Vegetarienilor. Fie că ești sau nu vegetarian, în această zi poți să renunți la carne și să încerci niște legume sănătoase. Cât de greu poate fi, nu? E vorba de o singură zi, până la urmă.

Ziua Internațională a Vegetarienilor încurajează și promovează respectul pentru acest stil de viață adoptat de mulți oameni în societatea modernă.

Citește și despre Ziua Internațională a Cafelei

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *