logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ziua Conștientizării Stresului – 5 noiembrie

Stresul în ziua de azi poate lua forme din cele mai diverse. Bineînțeles că și părinții și bunicii noștri erau stresați la vârsta noastră, dar problemele lor erau de cu totul altă natură decât cele întâmpinate de noi astăzi. Unde mai pui că viața la țară e ceva mai relaxantă decât cea de la oraș, chiar dacă acolo predomină munca fizică. Mai mult, efortul fizic și aerul curat elimină stresul, astfel încât nu cred că greșesc când spun că noi ne luptăm cu greutăți mai mari din acest punct de vedere în mediul urban.

Traficul uneori insuportabil, task-urile de la servici, zgomotul de fundal care zumzăie constant în mintea noastră sunt doar câteva elemente care fac din viața la oraș un mod de viață extrem de obositor.

Ziua Conștientizării Stresului încearcă să aducă în atenție importanța găsirii unor metode prin care să eliminăm tensiunea acumulată în fiecare zi în organism. Desigur că există și la oraș destule posibilități de detensionare, dintre care practicarea sportului este cea mai importantă și mai la îndemână.

Mai mult decât atât, ziua de azi încearcă să informeze oamenii cu privire la riscurile psihologice la care îi expune stresul, și totodată încearcă să-i convingă să-și schimbe stilul de viață într-un mod care să-i avantajeze din acest punct de vedere.

Dacă simți că faci parte din categoria oamenilor stresați nu ezita să te informezi în această zi cu privire la lucrurile pe care le poți face pentru a elimina stresul din organism și poate chiar pentru a schimba modul în care abordezi activitățile zilnice.

Citește și despre Ziua Pisicilor.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *