logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ziua Consumului de Bere – 28 septembrie

Este timpul să celebrezi azi berea ta preferată (chiar dacă o faci deja destul de des). Ziua Consumului de Bere se sărbătorește azi la nivel mondial, promovând una dintre cele mai vechi băuturi cunoscute de om. Berea a fost produsă încă din era Neolitică, iar fabricile de bere sunt cunoscute încă din 1040.

De atunci și până în prezent s-au dezvoltat numeroase activități și tradiții în jurul consumului de bere, motiv pentru care nu e de mirare faptul că berea a devenit una dintre cele mai populare băuturi alcoolice din întreaga lume.

În foarte multe țări din lume astăzi au loc diverse evenimente în care poți gusta berea preferată sau poți descoperi sortimente noi, astfel încât ar fi indicat să te interesezi de cel mai apropiat festival din zona ta și să nu ratezi ocazia de a te delecta cu această licoare.

Dacă nu te interesează însă berea, poate vrei să știi că astăzi se sărbătorește și Ziua Internațională a Râurilor. Este vorba de un eveniment care își propune să crească nivelul de informare al oamenilor cu privire la apele curgătoare din întreaga lume și la rolul pe care acestea îl au în ecosistem.

Totodată, ziua de astăzi îndeamnă oamenii să se implice activ în prezervarea râurilor și să promoveze la rândul lor informațiile utile despre acestea.

Citește și despre Ziua Familiei.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *