logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ziua Familiei – 22 septembrie

În societatea modernă îți petreci mai mult timp la servici decât cu cei dragi, excepție făcând, bineînțeles, cazul în care ai oportunitatea de a lucra de acasă. Dacă însă nu ai această șansă, știi prea bine că momentele petrecute cu familia sunt cele mai prețioase și totodată cele mai rare.

Astăzi se sărbătorește Ziua Familiei, motiv pentru care ar trebui să încerci să pui în plan secund viața profesională pentru câteva ore și să profiți de ocazie pentru a petrece mai mult timp cu cei dragi. Știu că nu este ușor, dar aceste momente sunt absolut necesare, pentru a stabili un echilibru între viața familială și cea profesională.

Tot astăzi se mai sărbătorește și Ziua Aprecierii Elefanților, ocazie de care poți profita pentru a învăța mai multe lucruri despre aceste animale splendide și pentru a crește nivelul de informare al celor din jur. Ziua de azi a fost stabilită în 1996, propunându-și să aducă în atenția lumii atât problemele pe care elefanții le înfruntă, cât și lucrurile pozitive legate de aceștia.

Elefanții merită din plin această atenție, fiind cele mai mari mamifere de pe Terra și situându-se, din nefericire, în rândul animalelor amenințate de dispariție, din cauza condițiilor mediului înconjurător și a comerțului cu fildeș.

Poți celebra ziua de azi prin metode simple: poți învăța mai multe despre elefanți, poți transmite mai departe cunoștințele pe care le ai sau poți face chiar și o vizită la o grădină zoologică, dacă se nimerește să fii în apropierea uneia cu elefanți.

Citește și despre Ziua Internațională a Stratului de Ozon.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *