Ziua Îmbrățișării Șefului – 22 august

Bineînțeles, se subînțelege că ziua de astăzi ar trebui sărbătorită doar de cei care nu sunt șefi. Dacă ești cumva șef și nu ai pe nimeni deasupra ta în ierarhie, relaxează-te și pregătește-te să primești aprecierea cuvenită. Eventual distribuie și tu acest articol în așa fel încât să fie văzut de angajații tăi, pentru că e posibil ca ei să nu știe că azi e Ziua Îmbrățișării Șefului.

Iar dacă ești angajat, ce-ar fi să profiți de ocazie pentru a-i mulțumi șefului pentru răbdarea de care dă dovadă față de tine? Cine știe, poate gestul tău va fi urmat chiar și de o mărire de salariu, deși probabil că n-ar fi o idee bună să ceri acest lucru astăzi.

Oricum ar fi, ziua de azi are scopul de a armoniza relațiile între șefi și angajați, dacă ele nu sunt deja foarte bune.

Tot azi se mai sărbătorește și  Ziua Îngerului, care presupune îndeplinirea unei fapte bune pe parcursul zilei de azi. Este o zi potrivită pentru a privi în jurul tău cu compasiune și pentru a-i ajuta pe cei nevoiași, după propriile forțe.

Unul dintre cele mai mărunte lucruri pe care le poți face este, spre exemplu, și îmbrățișarea șefului, care cu siguranță se va simți apreciat și fericit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.