Search
Generic filters
Exact matches only

Ziua Internațională a Berii – 1 august

Iată o zi care ne este pe plac în special nouă, bărbaților. Adevărat, ar fi putut să vină într-un moment mai potrivit. Spre exemplu, ar fi fost ideal dacă ar fi căzut cândva în timpul Campionatului Mondial. Asta așa, în caz că mai aveam nevoie de o scuză în plus pentru a ne îndopa cu deliciosul elixir. Dar nu-i nimic, important este că ne aflăm în sfârșit de săptămână, astfel încât putem să ne relaxăm după servici cu o bere rece, parcă special păstrată pentru noi.

Ziua Internațională a Berii se sărbătorește la nivel mondial în prima vineri din luna august. A fost fondată în 2007 în Santa Cruz, California. De atunci și până acum, evenimentul s-a transformat dintr-o mică sărbătoare în vestul Statelor Unite într-un adevărat festival răspândit în 207 orașe, 50 de țări și 6 continente.

Această sărbătoare coincide cu una care s-ar putea să ne dea peste cap planurile: Ziua Iubitei. Fie că-i o coincidență, fie că cineva a făcut-o intenționat, cele două zile nu prea se pupă. Sigur, dacă sunteți printre norocoșii care au o prietenă ce consideră că e ok să sărbătorească această zi împreună cu prietenii voștri la bere, e foarte bine. Dacă nu, singura soluție ar fi să nu o lăsați să citească decât primele două paragrafe din acest articol.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *