Search
Generic filters
Exact matches only

Ziua Internațională a Iepurilor – 27 septembrie

Exact, azi e ziua urecheatului atât de iubit de toată lumea. Fie că îți place să-l ai ca și animal de companie prin casă, fie că-ți place să-l vizitezi la zoo sau să-l vezi în mediul lui natural, iepurașul este un animal care primește foarte multă atenție din partea oamenilor.

Ziua Internațională a Iepurilor sărbătorește aceste animale indiferent de specia lor sau de locul în care se află. Mai mult decât atât, ziua de azi urmărește să tragă și un semnal de alarmă cu privire la modul în care mulți iepuri din jurul lumii sunt tratați.

Aici mă refer la toate modalitățile prin care iepurii sunt răniți într-un fel sau altul: prin experimente medicale sau cosmetice, prin vânătoare, folosiți pentru blană sau pentru carne. Iubitorii de animale în general și de iepuri în special iau în serios această zi, încercând să aducă la cunoștința publicului larg lucrurile care fac rău urecheaților.

Tot astăzi se mai sărbătorește și Ziua Aprecierii Strămoșilor, o ocazie perfectă prin care să înveți mai multe lucruri despre strămoșii tăi, despre ramura familiei tale și despre locurile de unde vii. Poți merge chiar mai departe, informându-te cu privire la modul în care au evoluat oamenii din cele mai vechi timpuri.

Vei descoperi extrem de multe lucruri interesante, crede-mă pe cuvânt.

Citește și despre Ziua Bisexualității.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *