Ziua Internațională a Rechinilor-Balenă – 30 august

Ziua de astăzi sărbătorește în mod special acest gigant acvatic numit rechinul-balenă. Alături de celelalte specii de rechin, rechinul-balenă se confruntă cu probleme tot mai mari și cu riscul dispariției, datorită faptului că oamenii îl vânează pentru carnea sa deosebit de gustoasă și pentru aripioarele valoroase.

Ziua Internațională a Rechinilor-Balenă a fost înființată în 2012, având drept scop conștientizarea riscurilor și pericolelor la care această specie este supusă. Toate cauzate de noi, oamenii, din dorința nestăvilită de a ne demonstra superioritatea față de ceilalți locuitori ai acestei planete.

Astăzi este o zi potrivită pentru a vorbi celor din jurul tău despre rechinii-balenă sau pentru a afla mai multe informații despre ei. Totodată, dacă ai posibilitatea, astăzi poți ieși în largul mării sau oceanului pentru a admira acești giganți de 12 tone în mediul lor natural.

În paralel, se mai sărbătorește astăzi și Ziua Francizelor. Francizele au devenit foarte populare în lume deoarece oferă posibilitatea unei persoane cu simț antreprenorial să-și deschidă și să-și coordoneze propria afacere beneficiind de sprijinul unui brand deja cunoscut.

Ziua Francizelor celebrează acest tip interesant și popular de afacere, încurajând astfel oamenii nu doar să cumpere lucrurile de care au nevoie de la francizele din zona lor, dar să și înceapă o afacere de acest gen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.