logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ziua Internațională a Stratului de Ozon – 16 septembrie

Astăzi sărbătorim Ziua Internațională a Stratului de Ozon, ceea ce înseamnă că la nivel mondial au loc diverse evenimente educative, de informare și conștientizare cu privire la importanța protejării stratului de ozon din atmosferă.

Ziua de astăzi celebrează data de 16 septembrie 1987, când Protocolul de la Montreal a fost semnat, iar din 1994 orașul canadian organizează în fiecare an diverse evenimente precum discursuri sau seminarii.

Ziua Stratului de Ozon a fost instaurată de către Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, pentru a conștientiza populația cu privire la rarefierea stratului de ozon și pentru a căuta soluții pentru a-l păstra intact o perioadă cât mai lungă de timp.

Experții din întreaga lume se vor aduna astăzi în Montreal pentru a participa la evenimentele organizate acolo și pentru a-și aduce contribuția la celebrarea acestei zile importante.

Tot astăzi se mai sărbătorește și Ziua Părinților Muncitori. Astăzi, copii, este timpul să arătați puțină recunoștință față de oamenii care v-au dat viață, care v-au crescut și care au reușit să țină pe picioare și o carieră în tot acest timp.

Nu este un lucru ușor să crești copii și să ai și performanțe în viața profesională, astfel încât persoanele care reușesc acest lucru sunt de admirat.

Originile zilei de astăzi sunt necunoscute, dar acest aspect este neimportant. Ceea ce contează este aprecierea pe care noi o arătăm părinților pentru eforturile pe care le fac.

Citește și despre Ziua Internațională a Democrației.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *