logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ziua Nuciferelor – 22 octombrie

Ziua Nuciferelor a fost înființată de către organizația Liberation Foods cu scopul de a informa oamenii la nivel internațional asupra rolului pe care îl au nuciferele într-o alimentație sănătoasă.

Aceste alimente au intrat în obiceiurile de consum ale oamenilor cu 7000 de ani înaintea lui Hristos. De atunci și până în prezent s-au descoperit circa 50 de tipuri de nucifere comestibile, care au servit drept hrană pentru oameni și animale timp de milenii.

Este așadar o zi perfectă pentru a include în dieta ta aceste alimente delicioase. Opțiuni sunt mult, așa că ai de unde alege. Iată câteva: nuci, fistic, alune, migdale, castane, caju etc. Tot ce trebuie să faci este să te decizi care-ți plac mai mult.

Nuciferele sunt foarte benefice pentru organismul tău, iar printre efectele lor benefice se numără și ajutorul oferit în prevenirea cancerului și a bolilor de inimă.

Tot astăzi se mai sărbătorește o zi destul de ciudată: Ziua Caps Lock. Da, e vorba despre Caps Lock-ul pe care îl avem cu toții la tastaturi. Ce e de sărbătorit la Caps Lock, te întrebi? Ei bine, nimic. Această zi a fost înființată cu scopul de a cere scoaterea tastei de pe tastatură, pe motiv că oamenii o lovesc neintenționat foarte ușor și acest lucru poate schimba modul și tonul în care ei se exprimă în conversațiile online.

Citește și despre Ziua Internațională a Evenimentelor Interesante.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *