Search
Generic filters
Exact matches only

Ziua puterii zâmbetului – 15 iunie

Un simplu zâmbet poate schimba multe lucruri într-o secundă. Nu cred că sunt multe persoane care pot rezista zâmbetului inocent al unui copilaș. Oricum ar fi, ziua de 15 iunie poartă numele de Ziua puterii zâmbetului, aceasta fiind o sărbătoare internațională.

Chiar dacă pare ușor să zâmbești, în unele momente devine cel mai greu lucru pe care îl poți face. Puterea de a zâmbi chiar și în momentele grele denotă, de multe ori, o personalitate puternică, care poate să țină piept tuturor greutăților vieții.

Un zâmbet îți poate deschide multe uși și te poate ajuta să interacționezi mai bine cu oamenii, așadar folosește-te de această ”armă” cât se poate de mult.

Este interesant faptul că până și copii abia născuți au capacitatea de a zâmbi, acesta fiind un fapt îndeosebi instinctual. Toate culturile înțeleg același lucru atunci când văd un zâmbet adică plăcere, sociabilitate, fericire sau amuzament.

Ziua de 15 iunie mai poartă numele și de Ziua globală a vântului, ca urmare a celebrării energiei verzi produse cu ajutorul vântului.

De obicei, se organizează campanii de informare, dar și vizite în locurile unde instalațiile care utilizează vântul pentru a obține energie predomină peisajul.

Această alternativă la combustibilii fosili are multiple avantaje precum faptul că este răspândită peste tot, nu poluează și nu se termină niciodată.

Datorită accentuării efectelor negative ale poluării, oamenii au început să conștientizeze faptul că nu se mai poate continua la infinit în acest mod și că acei combustibili fosile pe care umanitatea ia folosit pentru câteva sute de ani, nu sunt tocmai prietenoși cu mediul și acest lucru se răsfrânge tot asupra vieții oamenilor. S-au căutat alternative viabile pentru a reduce poluarea, dar în același timp să se mențină un nivel optim de energie și astfel s-a ajuns la mai multe opțiuni printre care și utilizarea vântului pe post de generator de energie.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *