Ziua Repetării – 3 Iunie

Fiecare dintre noi are câteva mici plăceri de care nu se mai satură. Fie că ne place un film, o melodie sau orice altceva, vom vrea să petrecem cât mai mult timp făcând acel lucru. Aflați că astăzi este Ziua Repetării și dacă doriți să o sărbătoriți cum se cuvine ați face bine să puneți pe „repeat” orice vă face să vă simțiți bine.

Dacă aveți răbdarea și dispoziția necesară să faceți același lucru de cât mai multe ori posibil într-o zi, atunci sunteți persoanele potrivite pentru a celebra Ziua Repetării așa cum trebuie.

Unii chiar repetă de multe ori ceea ce spun ei sau alții și totul se poate transforma într-o distracție pe cinste sau o supărare la fel de mare. Aveți grijă ce repetați și cu cine repetați pentru că s-ar putea să aveți surprize mai mult sau mai puțin plăcute.

Ziua de 3 iunie mai este dedicată și celui mai înalt punct din lume. Dacă vă gândiți la Everest trebuie să vă spunem că nu despre el este vorba, ci despre un vulcan inactiv aflat la Ecuator care datorită faptului că se află în zona unde Pământul este „bombat” a devenit cel mai înalt punct față de centrul planetei. Everestul este cel mai înalt dacă ne raportăm la nivelul mării.

Vârful despre care am vorbit mai sus poarta numele de Chimborazo și este situat în statul Ecuador, în Munții Anzi, fiind cel mai înalt vârf de pe ambele continente americane. Chiar dacă din punct de vedere tehnic Chimborazo este mai mic decât Everest, faptul că se află sitauat la Ecuator îl face să devină mai înalt. Oricum, totul depinde de scala cu care sunt măsurate vârfurile respective, ceea ce pe mulți îi poate induce în eroare de cele mai multe ori.

Ecuadorul se folosește din plin de imaginea de cel mai înalt punct din lume pentru a-și promova turismul.

Comentarii

Please enter your name here
Please enter your comment!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Aflați cum sunt procesate comentariile dumneavoastră.