logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ziua Respectului – 18 septembrie

Ziua de astăzi promovează un lucru de care ar trebui să ținem cu toții cont în fiecare clipă pe care o petrecem în societate: respectul față de ceilalți. Politețea de care dăm dovadă în relațiile cu cei din jur poate fi exprimată în mai multe moduri, fie că salutăm când intrăm într-o încăpere, fie că răspundem la un salut sau ne ținem de o promisiune.

Ziua Respectului nu impune un anumit stil de celebrare, dar e o ocazie bună să ne revizuim comportamentul față de persoanele cu care intrăm în contact și, eventual, să-l îmbunătățim. Făcând acest lucru, putem reface relațiile deteriorate sau putem stabili altele noi, în funcție de persoanele pe care le întâlnim.

Tot astăzi se mai sărbătorește și Ziua Prezervării Apei. Apa este cea mai importantă resursă a planetei, una pe care noi obișnuim să o luăm ca atare, fără să ne gândim că există milioane de oameni în întreaga lume care nu au parte de ea.

Ziua de astăzi își propune să aducă în atenție importanța pe care apa o are în viețile noastre, precum și importanța păstrării ei, promovând un consum de apă calculat.

De asemenea, ziua de azi își propune să aducă la cunoștința publicului și ceea ce conține apa, de la nutrienții și mineralele benefice până la chimicalele dăunătoare organismului.

Citește și despre Ziua Internațională a Stratului de Ozon.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *