Nouă ne place dimineața. Ne trezim devreme și de cele mai multe ori reușim să facem din primele ore ale zilei un start perfect pentru întreaga zi. Știm câteva secrete despre cum să ne facem dimineața mai frumoasă și mai productivă, dar căutăm mereu și informații noi care să ne fie folositoare și care să ne țină la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lume. Iar noi vrem să le împărtășim cu tine.

Proiectul BunăDimineața.ro își propune să fie alături de tine la micul dejun, în drumul spre serviciu și în pauza de cafea sau chiar pe tot parcursul zilei cu informații relevante, știri actuale, divertisment, noutăți și lifestyle. Îți vom oferi rețete pentru un mic dejun gustos, sfaturi pentru mișcarea de dimineață, sugestii pentru petrecerea timpului liber și inspirație pentru stilul personal.

Pentru că am ajuns să fim citiți de peste 95.000 de vizitatori unici în fiecare lună, am mărit echipa, tocmai pentru a veni în întâmpinarea ta cu mai multe informații utile și necesare pentru a avea o dimineață productivă și o zi perfectă. Poți face cunoștință cu echipa noastră în secțiunea dedicată echipei. Îți recomandăm să ne urmărești și să ne oferi feedback constant, pentru ca noi să îți putem oferi răspunsuri documentate întrebărilor tale și ca să știm ce vrei să citești în fiecare dimineată.

În 2014, am împlinit un an de zile de când îți facem diminețile fericite și am sărbătorit asta printr-un concurs cu numeroase premii matinale. Dar asta nu este singura ocazie în care am premiat cititorii sau le-am oferit informații utile. Am început seria campaniilor BunaDimineata.ro printr-o campanie Despre Români și România, în care am vrut să îți prezentăm oamenii și acele lucruri frumoase cu care se mândrește țara noastră. În vara anului 2014, am dat startul campaniei Destinații de vacanță, unde am scris numeroase articole informative despre locații cunoscute de vacanță din întreaga lume, iar toamna am întâmpinat-o cu o campanie despre Mâncarea asiatică și alimentația sănătoasă. În 2015, am sărbătorit Sfintele Paști cu un concurs numit Găsește Iepurașul de Paști, în care cititorii noștri au trebuit să caute Iepurașul prin articolele de pe site. Toate campaniile noastre, cât și cele care vor urma, le poți găsi în pagina de Campanii.

Îți mulțumim că ne urmărești în fiecare zi și te invităm să fii alături de noi în fiecare dimineață!

Promitem să îți înseninăm ziua chiar și în cele mai întunecate dimineți.

cat detective
Se pare că folosești un ad block.
Folosim reclamele pentru a păstra conțintul gratuit. Te rugăm să ne susții prin a dezactiva ad block-ul.
Continuă cu ad blocker