logo
Search
Generic filters
Exact matches only

5 Filme de văzut în perioada Paștilor

Sărbătorile pascale aduc cu ele și câteva zile libere în plus, perfecte pentru petrecut cu familia. Iar pentru că nu întotdeauna este vreme bună pentru a ieși în oraș, îți propun o listă cu 5 filme care au tematica concentrată în jurul Paștilor, pe care le poți viziona cu ocazia acestor sărbători. Îți propun, printre acestea, câteva filme cu tematică religioasă și serioasă, care spun povestea sărbătorii, dar și câteva mai hazlii, perfecte pentru a fi vizionate alături de cei mici.

Patimile lui Hristos (2004)

Unul dintre cele mai de impact filme despre viața lui Isus Hristos, „Patimile lui Hristos” a fost lansat în 2004, după scenariul lui Mel Gibson și a avut-o în rolul Mariei pe actrița româncă Maia Morgerstern.

Hop (2011)

Povestea Iepurașului de Paște este pe cale să devină mai amuzantă cu E.B., fiul actualului Iepuraș de Paște care vrea să devină…vedetă de Hollywood.

Miracles from Heaven (2016)

Nimic nu spune „Sărbători Pascale” mai bine decât o peliculă bazată pe o poveste adevărată, despre o minune în viața unei familii creștine.

Risen (2016)

Având premiera cu doar o săptămână înainte de Paștele ortodox, „Risen” spune povestea Învierii lui Hristos din perspectiva unui soldat roman care este pază la mormântul Mântuitorului.

Son of God (2014)

„Son of God” spune povestea lui Isus din Nazareth din perspectiva ultimului său discipol în viață, Ioan.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *