Care e diferența dintre un arhitect și un maestru cofetar? Amândouă profesiile au nevoie de creativitate și fiecare dintre acestea produce artă care poate fi savurată, vizual sau gustativ. Dar ce se întâmplă când cele două meserii devin una? Ei bine, Dinara Kasko, o absolventă a școlii de arhitectură la universitatea din Harkov, s-a gândit să combine pasiunea sa pentru arhitectură cu cea pentru gătit. Astfel, ea a început să creeze dulciuri cu forme geometrice deosebite. Dinara spune că abordează fiecare prăjitură ca și cum ar fi o clădire, pentru a-i crea structura. Rezultatele sunt atât de plăcute ochilor, încât nu îți vine să le strici cu lingurița.
View this post on InstagramA post shared by Dinara Kasko (@dinarakasko) on
View this post on InstagramA post shared by Dinara Kasko (@dinarakasko) on
View this post on InstagramA post shared by Dinara Kasko (@dinarakasko) on
View this post on InstagramA post shared by Dinara Kasko (@dinarakasko) on
View this post on InstagramA post shared by Dinara Kasko (@dinarakasko) on
View this post on InstagramA post shared by Dinara Kasko (@dinarakasko) on
View this post on InstagramA post shared by Dinara Kasko (@dinarakasko) on
View this post on InstagramA post shared by Dinara Kasko (@dinarakasko) on
View this post on InstagramA post shared by Dinara Kasko (@dinarakasko) on