logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cele mai creative aplicații cu care să te trezești dimineața

Trezitul poate fi o problemă foarte serioasă pentru unii dintre noi. Epoca ”ceasurilor cu clopoței” a apus, astfel că nu mai funcționează metoda de trezire pe care am tot văzut-o în filme. Din fericire, câteva minți creative au realizat aplicații pentru telefonul mobil ce te trezesc în câteva moduri inedite.Snap me up

Snap me up

Download Google Play

Snap me up este probabil cea mai amuzantă dintre aplicațiile pentru trezire. Alarma se oprește doar atunci când vei face un selfie. Fotografiile se salvează în memoria telefonului tău, iar tu poți păstra o colecție cu imaginile tale din primul moment al zilei.

Mai merită remarcat faptul că aplicația are un aspect foarte prietenos, fiind ușor de folosit și de personalizat.

alarmy

Alarmy (sleep if Ucan)

Download Google Play & AppStore

Această alarmă este și cea mai sâcâitoare. Ea îți face șansele de a continua somnul să fie foarte mici. Opțiunea principală de oprire a sunetului este aceea de a realiza o fotografie similară a uneia pe care tu o selectezi. Îți poți fotografia papucii, filtrul de cafea sau orice te poate ajuta să te trezești.

Aplicația mai are încă două moduri de a te trezi, una dintre ele fiind ca tonul alarmei să nu se mai audă când miști telefonul, iar cealaltă prevede ca alarma să se oprească doar atunci când rezolvi corect o problemă simplă de matematică.

Funny & noisy

Funny & noisy alarm

Download Google Play

Tot din categoria alarmelor care te ajuta să te trezești face parte și aceasta. Concret, ai trei opțiuni pentru a opri tonul alarmei.

Prima dintre ele face ca totul să revină la liniște atunci când senzorii telefonului constată că în cameră a fost aprinsă lumina.

Cea de a doua oprește alarma atunci când telefonul a fost mișcat. Aceasta pare și cea mai bună metodă pentru continuarea somnului.

Ultima dintre ele va porni lanterna telefonului în perioada când se aude melodia care ar trebui să te trezească.

De asemenea, aplicația mai conține câteva sunete care te pot trezi într-un mod inedit, precum zgomotul păsărilor sau melodii realizate la diferite instrumente.

Shake-It-Alarm

Shake-it alarm

Download Google Play

După cum îi spune și numele, aplicația te va trezi până atunci când ”scuturi” telefonul. Cel puțin asta te va asigura că faci mișcare încă de dimineață.

O altă metodă de a opri alarma este ca tu să atingi ecranul. Singura problemă este că dacă tu vrei să nu mai auzi tonul alarmei, trebuie să atingi ecranul timp de câteva secunde bune, foarte des.

Aplicația mai aduce ceva nou, și anume unul dintre cele mai amuzante moduri să începi ziua. Practic, tu trebuie să țipi cât te țin plămânii pentru a reuși să întrerupi alarma.

Grafic, toate acțiunile se petrec în lumea de la Polul Nord, în procesul trezirii tale fiind implicați urși polari, foci polare și pinguini.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *