logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Imagini spectaculoase cu artă în cafea latte

Cafeaua este una dintre cele mai consumate băuturi, nelipsită de la micul dejun pentru mulți dintre noi. Principalul motiv pentru care bem cafea este faptul că aceasta ne oferă bustul de energie de care avem nevoie pentru a ne începe activitățile zilnice, oferindu-ne și o stare de bună dispoziție. Dacă și tu te numeri printre cei care își încep ziua cu o cafea proaspătă, în timp ce o savurezi, îți propun să te bine dispui vizionând câteva fotografii cu artă în cafea latte.

Desenele au fost realizate de Melannie, o barmaniță care lucrează într-o cafenea din San Francisco, SUA. Ea a început să deseneze diverse obeicte și animale în cafea latte în urmă cu patru ani, la provocarea unei prietene. Dacă la început desenele ei erau primitive, cu timpul barmanița s-a perfecționat, în prezent realizând adevărate opere de artă, fiecare băutură fiind realizată în aproximativ 3-5 minute, de la preparare până la finalizarea desenului și servire.

Melannie spune că ceea ce o motivează să deseneze în cafea latte este expresia de neprețuit a feței clienților cafenelei care primesc cafea făcută de ea. Mulți dintre clienți se întorc apoi în cafenea și o provoacă, la rândul lor, să realizeze desene noi și să își depășească limitele. Melannie își postează „operele pe artă” pe conturile sale de Instagram și Facebook, pentru a putea fi admirate și de alții.

Focă

Bufniță

View this post on Instagram

Slomo Owl. #sf #lattesketch #latteart #owl

A post shared by Melaquino (@melaquino) on

Pește

View this post on Instagram

#koifish #latteart #lattesketch #sf

A post shared by Melaquino (@melaquino) on

Cățel

Pisică

Minion

View this post on Instagram

Whhhooo!?!?! #minions #sf #latteart #lattesketch

A post shared by Melaquino (@melaquino) on

Sailor Moon

Aparat foto

Hamburger

Cartofi prăjiți

Turn

Ochelari

Like

Colaj

Melannie

Aparat foto – video

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.