logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Modă și artă cu ajutorul lacurilor pentru unghii

schite rochii cu lac pentru unghii

Arta cunoaște în ziua de astăzi nenumărate forme de reprezentare, iar atunci când vorbim despre artă facem referire la un domeniu destul de vast. Este una dintre cele mai profunde materializări ale creativității umane.

Arta este deopotrivă imaginație, muncă și viziune în crearea unui concept nou. Așa este cazul lui Chan Clayrene, artist de modă și grafician din Singapore. Aceasta considieră că Haute Couture nu nu este numai pentru podiumuri, chiar și tu poți să-ți creezi propria colecție cu ajutorul ojelor și a pensulelor. Aceste este modul ei prin care s-a făcut remarcată în lumea artiștilor de fashion.

Pasiunea pentru modă și design, îmbinată cu propria creativitate au determinat-o să facă un mix delicat între acestea. Iar rezultatul? Surprinzător! Lucrările de referință au atras ca un magnet atenția marilor case de modă, aceasta făcând și diverse tipare pentru bine cunoscute case de modă sau publicații, precum: Christian Louboutin, Longchamp, Harpar Bazaar, Diane von Furstenberg, Rogue Magazine.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.