Search
Generic filters
Exact matches only

Care sunt cele mai slabe zodii masculine în pat?

Zodiacul are multe de spus despre personalitatea unei persoane, iar trăsăturile care fac din partenerul tău un iubit bun la pat se regăsesc în descrierile astrologice. Iată mai jos câteva lucruri despre zodiile masculine și despre abilitățile de amant ale fiecăreia.

Berbec

Berbecul are toate datele să fie un partener de ispravă: este pasional, îi place aventura, este energic și spontan. Cu toate astea, este departe de a excela, pentru că este atât de egoist, încât nu îl va interesa atât de mult să te satisfacă, odată ce el a ajuns la orgasm. Berbecul este egocentrist chiar și în pat, iar acest lucru poate deveni destul de supărător.

Rac

Racul este foarte nesigur în relații, așa că are tendința să preia frâiele, doar pentru că nu are controlul asupra propriei persoane. În pat, Racul îndrăgostit se prezintă în 2 variante total opuse: fie este amantul perfect care se gândește la toate, fie tinde să domine și să controleze totul ca și cum ar avea o relație cu o marionetă.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Fecioară

Bărbatul Fecioară menține un soi de echilibru în viața sexuală: nici nu excelează, dar nu este nici cel mai îngrozitor partener. Cu toate astea, este destul de comod și de puțin inventiv încât să reușească să te plictisească foarte repede, pentru că nu are niciodată disponibilitatea de a încerca lucruri noi.

Capricorn

Capricornul este atât de concentrat pe viața profesională și pe aspectele materiale, încât își satisface nevoia de sex cu repeziciune și nerăbdare. În ciuda faptului că are toate caracteristicile de inventivitate care îi corespund partenerului ideal, nu va pierde timpul cu astfel de activități.

Citește restul informațiilor pe TheWoman.md.

Vezi și care sunt cele 5 zodii predispuse la înșelat.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *