logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce reprezintă de fapt compatibilitatea zodiilor

Despre compatibilitatea zodiilor se discută mereu cu pasiune, fie că această teorie este susținută, fie că este combătută cu asprime. Subiectul compatibilității provoacă de multe ori confuzii, scepticism sau reacții exagerate. Din acest motiv, astrologii au găsit de cuviință să explice mai multe despre compatibilitate și despre cum funcționează aceasta, în încercarea de a clarifica această chestiune controversată.

Conform specialiștilor, semnele zodiacale ale astrologiei occidentale se împart în cele patru semne: apă, aer, foc și pământ. Apei îi corespund zodiile Rac, Scorpion și Pești; aerului îi corespund zodiile Balanță, Vărsător și Gemeni; zodiile de foc sunt Berbec, Leu și Săgetător și cele de pământ sunt Taur, Capricorn și Fecioară.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

O dată ce ai stabilit cărui semn zodiacal corespunde zodia ta, poți să stabilești compatibilitatea cu o altă persoană în funcție de zodia și semnul zodiacal al acesteia. În predicțiile lor, astrologii apelează la legile naturii, care spun că întotdeauna două lucruri se vor compensa unul pe celălalt, pentru a stabili o relație armonioasă în natură, respectiv ecosistem. Același principiu este folosit și în compatibilitatea zodiilor.

Cu alte cuvinte, judecând după cele 4 semne zodiacale, putem să stabilim anumite relații între ele: focul nu funcționează fără oxigen, respectiv aer, în timp ce pământul are nevoie de apă pentru a fi roditor. Mergând în cealaltă direcție, putem spune că apa nu face bine focului, spre exemplu.

Luând primul exemplu, putem spune că zodiile de foc se potrivesc cu cele de aer datorită faptului că se ajută reciproc să funcționeze, datorită proprietăților acestor elemente, respectiv trăsăturilor comune ale zodiilor. Spre exemplu, între cele două semne zodiacale există atracție fizică, dar și o comunicare foarte bună, provocându-se reciproc intelectual.

Bineînțeles, compatibilitatea zodiacului nu trebuie luată niciodată drept literă de lege, pentru că în realitate persoanele pot avea multe probleme, indiferent de predicțiile zodiacale, dar pentru cei care au încredere în astfel de predicții poate fi un punct bun de început.

Spune-ne în comentarii părerea ta legată de compatibilitatea zodiacală și de ce consideri că este sau nu este un aspect în care trebuie să ai încredere.

Vezi și cu ce zodie te potrivești.


Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *