logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cele mai ghinioniste zodii în relațiile amoroase

Relația de iubire cu o persoană dragă este unul dintre cele mai importante lucruri de care ne putem bucura în viață. Atunci când întâlnim persoana potrivită ne socotim împliniți și fericiți, dar unii dintre noi nu sunt la fel de norocoși. Iată un top al celor mai ghinioniste zodii în privința relațiilor amoroase.

1. Leu

Leii sunt persoane care își fac propriul noroc, fără să aibă parte de el din senin. Nu le vine ușor să-și găsească un partener, chiar dacă personalitatea lor are o mulțime de trăsături foarte atractive.

2. Rac

Racii sunt și ei printre cei mai ghinioniști reprezentanți ai zodiacului. Pentru ei e și mai greu să se afle în această situație, ținând cont de uriașa nevoie de atașare pe care o manifestă. De aici și tendința Racilor de a se lega foarte strâns, sentimental vorbind, de persoana de lângă ei.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

3. Pești

Peștii dau adeseori dovadă de neimplicare sinceră în procesul de căutare al unui partener. Lasă mai degrabă lucrurile să se desfășoare de la sine, ceea ce nu e tocmai recomandat. Din partea lor ar fi nevoie de mai multă determinare și mai multă atenție la lucrurile din jur.

4. Gemeni

Gemenii sunt și ei printre cele mai ”leneșe” zodii în ceea ce privește preocuparea față de găsirea unui partener. De cele mai multe ori, persoana perfectă nu te va găsi pe stradă, ca în filmele romantice, ci stă destul de bine ascunsă și așteaptă să o găsești.

5. Taur

Firi exigente, Taurii nu se pot socoti nici ei prea norocoși din punctul acesta de vedere. E destul de greu să-ți găsești un partener dacă pui prea multe condiții și pretinzi ca acesta să îndeplinească niște criterii absurde.

Tu cum stai cu norocul în dragoste? 

Citește și despre zodiile masculine care te pot face fericită.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *