Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cât de fidel este el în funcție de zodie

Când vine vorba despre bărbați, fidelitatea este una dintre principalele probleme cu care se confruntă femeile. Astrologia spune câteva lucruri în detaliu despre fiecare zodie și despre cât de mult se pot dedica bărbații unei singure femei, în funcție de semnul lor zodiacal.

Berbec

Se plictisește rapid şi are nevoie de noi provocări ca să fie fericit. Dacă are posibilitatea, nu se va mulţumi cu o singură femeie în viaţa lui. Varianta „amantă plus soţie” este cea mai potrivită pentru spiritul lui de aventură. Ca să îl ţii lângă tine va trebui să-l faci gelos şi să joci rolul inabordabilei, chiar dacă sunteţi deja căsătoriţi. Provocările îi menţin interesul viu. Dacă tu nu i le oferi le va căuta în altă parte.

Taur

Taurului îi place sexul şi îi plac aventurile pe plan profesional, social şi personal. Este un bărbat pretenţios şi puţine femei reuşesc să se ridice la înălţimea aşteptărilor lui. Dacă nu o găseşte din prima pe cea potrivită va continua să caute. Şi probabil că nu va găsi niciodată femeia perfectă pentru că ea nu există. În general, taurii au iubite, dar nu soţii pentru că nicio femeie nu li se pare îndeajuns de bună pentru a-i cere mâna.

Gemeni

Nativului din zodia Gemeni este greu să-i intri în graţii, dar şi mai greu este să-i menţii interesul pe termen lung. Se plicitiseşte repede şi are nevoie de o parteneră cu personalitate foarte versatilă. Dacă partenera stabilă nu are această calitate, va căuta schimbarea în altă parte, dar fără a fi gata să renunţe la confortul lui. Varianta soţie plus amantă este cea pe care o va prefera dacă are de ales.

Rac

La începutul relaţiei este pasional şi plin de iniţiativă, dar după un timp devine un copil care are nevoie de protecţie şi îngrijire. Este genul care se căsătoreşte devreme şi rămâne fidel toată viaţa unei singure femei pentru că pe el nu îl interesează sexul, aventurile, ci siguranţa sentimentală, prietenia, încrederea. Însă femeia de lângă el trebuie să ştie cum să-i fie nu doar soţie, ci şi mamă, soră, prietenă.

Leu

Regele zodiacului simte nevoia să fie tot timpul în centrul atenţiei, iar când e încojurat de femei se simte cel mai bine. Nu îi plac constrângerile unei căsnicii, ci preferă libertatea. Îi place să aibă o iubită mai degrabă decât o soţie şi dacă e posibil chiar mai multe iubite deodată. Se simte cel mai bine când cucereşte, ca un adevărat animal de pradă.

Fecioară

Nativul din Fecioară este un perfecţionist şi are nevoie de o femeie nu doar frumoasă, ci şi puternică, sigură pe ea. Astfel de femei îl fascinează şi dacă are una lângă el poate să-i fie fidel toată viaţa. Din păcate, nu face mereu cele mai bune alegeri. Se poate căsători cu o femeie şi abia apoi să descopere că nu este exact ce voia el, ceea ce înseamnă că apare „în peisaj” şi o amantă.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

Balanţă

Amantele nu sunt „specialitatea” lui. Este prea corect, sincer şi „serios” ca să aibă aventuri extraconjugale. Dar nici nu este genului bărbatului „de casă”. Preferă să aibă o iubită mai degrabă decât o soţie pentru că îşi ia angajamentele în serios şi nu se leagă pe viaţă de cineva decât dacă este sigur 100% de alegere. Este un bărbat destul de mofturos şi tipicar, aşa că sunt puţine femeile care să-i fie pe plac.

Scorpion

Deşi este pasional, îl atrage sexul şi îi place să flirteze, nu este genul de bărbat care să aibă amante. Îşi alege cu mare grijă partenera de viaţă şi când a făcut o alegere nu se mai răzgândeşte, în ciuda problemelor ce apar în orice căsnicie. Singura condiţie este ca soţia lui să nu îi refuze avansurile sexuale. Dar dacă şi-a ales ca soţie o femeie, cu siguranţă a ales una cu un libido la fel de crescut ca al lui.

Săgetător

Săgetătorul are nevoie de multă libertate şi nu prea e genul care se grăbeşte la altar. Îi place să schimbe iubitele, să caute, să cunoască multe femei, să cucerească. Dacă totuşi, în focul pasiunii, îşi ia inima în dinţi şi se căsătoreşte, îşi va da seama curând că s-a grăbit. Dar nu e genul care să recurgă la relaţii extraconjugale. El spune ce are de spus, rupe relaţia care nu îi convine şi merge mai departe. Îi place să se bucure de libertatea, nu să se ascundă.

Capricorn

Seriosul Capricorn nu este genul care să se complice cu amante. Când s-a căsătorit, ştie sigur că a făcut alegere bună, iar dacă îşi dă seama că a greşit, ştie cum să repare greşeala. Oricum, el nu are nevoie de sex înflăcărat sau alte lucruri pe care bărbaţii le găsesc la amante. El are nevoie de înţelegere şi stabilitate. Căsnicia lui este mai mult o colaborare din care ambele părţi ies câştigate. Are iubite până când găseşte femeia potrivită, apoi e fidel soţiei.

Vărsător

Urăşte plictiseala, ceea ce înseamnă că este predispus la aventuri de tot soiul, bazate doar pe sex sau şi pe sentimente. Dar, dacă soţia ştie să-i alunge plictiseala, să-i menţină interesul, poate fi un soţ fidel toată viaţa. Şi interesul lui merge mai puţin către sex şi mai mult către descoperirea lumii în care trăieşte. Îi place să comunice, să socializeze, să cunoască oameni şi locuri noi, iar femeia care îi e alături trebuie să aibă aceleaşi pasiuni.

Peşti

Ca orice romantic adevărat, nativul din Peşti îşi alege partenera pe viaţă. Nu îi place să schimbe iubitele, cum fac alţi bărbaţi, ci adoră stabilitatea şi siguranţa pe care i-o oferă o căsnicie fericită. Nu este genul care să aibă o amantă pentru că i se pare prea complicat. Nu ar face faţă dacă trebuie să mintă şi să ţină secrete. Este o carte deschisă pentru femeia de lângă el.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Dino

Dino

Dino cunoaşte multă lume bună şi interacţionează foarte bine atât cu bărbaţii, cât şi cu femeile. Este o prezenţă constantă a evenimentelor, de unde se întoarce cu informaţii utile despre conexiunile interumane, de orice fel ar fi ele.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *