logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce este astrograma și cu ce te poate ajuta

Dacă te pasionează cât de cât astrologia, suntem siguri că nu e prima oară când auzi cuvântul ”astogramă”. Te-ai gândit însă vreodată mai mult la ceea ce înseamnă ea și la ce folosește?

Ce este?

Astograma este modul prin care un astrolog poate să răspundă la întrebări sau să ofere diverse analize unei persoane. Mai exact, astograma este realizată prin surprinderea pozițiilor planetare la un moment dat, dintr-un loc specific de pe Pământ. Poți să te gândești la ea ca fiind nimic altceva decât o fotografie a cerului, care te poate ajuta să-ți dai seama cum sunt aliniate planetele în momentul respectiv.

Cum arată?

Astogramele pot fi de mai multe feluri, modele și tipare. Ceea ce contează cel mai mult este însă modul în care ea este descifrată de către astrolog sau persoana căreia îi este încredințată această sarcină.

Cum te poate ajuta?

Pe scurt, astograma poate ajuta o persoană să înțeleagă mai bine și să afle toate informațiile și trăsăturile care îi definesc personalitatea și caracterul. Astograma te poate ajuta astfel să te cunoști mai bine și să cunoști lucrurile care îți determină acțiunile.

Mai mult decât atât, astograma poate fi folosită și pentru diverse activități sau lucruri care au un început și sfârșit. Poți cere unui astrolog să-ți facă o astogramă pentru achiziționarea unei case, pentru căsătorie, pentru nașterea unui copil etc. Practic, poți face o astogramă pentru orice lucru dorești.

Astograma este formată din trei seturi de elemente:

– semnele zodiacale (zodiile)

– planetele (Soare, Luna, Mercur, Marte, Saturn, Jupiter etc)

– casele astrologice (părți din viața noastră, numerotate de la 1 la 12)

Tu ți-ai făcut vreodată o astogramă?

Citește și despre zodiile cu o înclinație pentru sport.

foto

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.