Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Sportul potrivit pentru fiecare zodie

Personalitatea și temperamentul zodiilor seamănă prea puțin între ele. Același lucru se aplică și la sporturi. Există sporturi în echipă, dar pe care zodiile individualiste nu le agrează foarte mult. Există sporturi pe care le faci singur, dar care nu sunt pe placul celor care doresc să participe alături de prieteni sau de alte persoane. Cu siguranță, aveți deja un sport preferat, astfel încât vă poftesc să consultați lista de mai jos și să vedeți cât este de compatibil cu zodia voastră.

Berbec

Nativii acestei zodii sunt persoane foarte individualiste, iar un sport de echipă își face greu loc pe lista lor favorită. Activitățile sportive mai potrivite are fi cele precum jogging, aerobic, yoga sau înotul.

Taur

Taurii au obiceiul de a-și stabili anumite obiective, fiind de multe ori în competiție cu ei înșiși. Prin urmare, ei pot alege variante precum alergarea de viteză într-o anumită perioadă de timp, abdomene sau flotări pe ceas, sau puteți încerca orice alte provocări sportive.

Gemeni

Gemenii apreciază efortul fizic solicitant, de aceea sporturile care presupun un antrenament intens ar putea să fie bine primite. Spre exemplu, kick-boxing, arte marțiale, alergare de viteză, înotul sau rugby.

Rac

Racii nu prea tolerează sporturile agresive, datorită firii lor mai sensibile. Nu se vor da însă înapoi de la fotbal, înot, Tai Chi sau yoga.

Leu

Lei preferă sporturile de contact, în special datorită personalității lor agresive. Boxul, artele marțiale, fotbalul, rugby-ul, dar și ridicarea de greutăți sau squash-ul ar putea să le fie pe plac.

Fecioară

Nativii acestei zodii adoră sporturile care le fac trupul frumos. Prin urmare, ei întotdeauna vor alege yoga, pilates sau zumba.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro.

 

Balanța

Balanțele adoră yoga, jogging, dans, streching și orice alte sporturi asemănătoare, pentru că nu fac față efortului fizic îndelungat.

Scorpion

Scorpionii pun pasiune în tot ceea ce fac, inclusiv sportul. De aceea, ei preferă ceva ce îi suprasolicită din punct de vedere fizic, precum artele marțiale, boxul, alergarea de viteză sau înotul.

Săgetător

Acești nativi adoră natura, de aceea nu suportă prea mult sporturile de interior. Ei preferă alergarea pe drumuri de munte, cățărări sau ciclism.

Capricorn

O zodie încăpățânată, care nu se descurcă foarte bine în echipă. Din acest motiv, ei preferă joggingul, aerobic sau înot.

Vărsător

Firi inovative și moderne, Vărsătorii nu vor refuza niciodată încercarea unui sport nou, poate chiar mai puțin convențional. Hula-hoops, trapez, zumba și kangoo-jumps ar putea fi incluse pe lista lor.

Pești

Zodie care nu prea agrează stresul și solicitările fizice maxime, Peștii preferă întoul, dansul, streching sau joggingul.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandări