logo
Search
Generic filters
Exact matches only

3 Obiecte care te ajută să te pregătești de vară

Cel mai cald anotimp din an, vara, este din ce în ce mai aproape și odată cu aceasta vin și valurile de caniculă. Pentru că trebuie să ne pregătim din timp pentru aceste temperaturi calde, este bine să începem să adunăm câteva obiecte importante, care ne pot ajuta să rezistăm disconfortului termic. Descoperă-le în cele ce urmează, iar mai apoi, fă-ți propria listă, personalizată pentru nevoile tale!

Ventilator

Problema cu temperaturile înalte este faptul că se creează o înăbușeală în încăpere. Pentru a evita ca acest lucru să se întâmple, poți face trei lucruri:

  • Deschide geamurile, pentru a crea curenți de aer – însă acest lucru nu este cea mai bună metodă de a rezolva problema, având în vedere că poate cauza probleme de sănătate.
  • Instalează un aparat de aer condiționat în casă – aceasta este soluția cea mai confortabilă, însă și cea mai costisitoare dintre cele trei. În plus, dacă stai în chirie, e posibil să nu poți instala un astfel de sistem.
  • Cumpără un ventilator – avantajele acestuia includ faptul că face ca aerul să circule în încăpere, fără să se formeze curenți de aer, că poate fi mutat dintr-o încăpere într-alta, că nu este costisitor și că nu consumă multă energie electrică. Dacă vrei să alegi un ventilator perfect pentru nevoile tale, urmează recomandarea de aici.

Tavă pentru cuburi de gheață

În mod sigur vei vrea ca băuturile tale să fie mai reci și mai răcoritoare. Din acest motiv, vei avea nevoie de una sau mai multe tăvi pentru cuburi de gheață. Desigur, acestea pot fi înlocuite cu pungi pentru gheață, care sunt de unică folosință, dar parcă e mai bine să poți folosi un obiect în mod constant. În plus, într-o tavă pentru gheață, poți congela fructe, cafea sau orice alt aliment îți vine în minte.

O sticlă pentru apă

Pentru momentele în care ești plecat de acasă, dar nu numai, poți să îți găsești o sticlă de apă mai personală. Ideal ar fi să fie una care păstrează băutura din interior rece pentru câteva ore, astfel încât să nu ajungi să bei apă clocotită. Personalizarea sticlei o poți face după preferințe, iar motivul pentru care aceasta este mai bună decât una de unică folosință este că oamenii au tendința să întindă mai des mâna spre lucrurile care îi plac, iar dacă îți place sticla din care bei apă, vei reuși să te menții hidratat fără prea mult efort. Unde mai pui că o astfel de sticlă este și ecofriendly.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *