logo
Search
Generic filters
Exact matches only

17 Idei de cadouri pentru gameri

Se spune că jocurile video te ajută să îți dezvolți gândirea logică și creativitatea. De aceea, oamenii care joacă astfel de jocuri sunt oameni inteligenți, însă, de multe ori aceștia se integrează mai greu în activități care nu implică jocul și folosirea aptitudinilor pe care le-au dobândit în joc. De cele mai multe ori, gamerii sunt introvertiți, iar dacă nu ești ca ei, poate fi greu să te gândești la un cadou care să îi placă. Nu-ți fă griji însă, ți-am pregătit câteva sugestii.

1. Scaun gaming rezistent, Arozzi Milano Black

Orice gamer petrece ore în șir în fața ecranului, încercând să iasă învingător în toate jocurile la care participă. Un scaun gaming rezistent este un cadou practic și atent gândit pentru nevoile sale. Având un design ergonomic, acesta este modern și foarte util. Se înclină până la 180 de grade și datorită amortizorului cu gaz, poate susține greutăți de până la 150 kg. Scaunul are funcție de balans și role gumate. Dispune de o pernă lombară care se poate regla în funcție de preferințe și una detașabilă pentru suportul capului. Acest produs premium dispune și de suport pentru picioare și pentru brațe, fiind visul oricărui gamer.

2. Consola Microsoft XBox one

O consolă de jocuri Microsoft XBox îl va aduce pe gamer și mai aproape de realitate și îi va extinde câmpul vizual cu noi programe de televiziune, muzică și internet. Persoanele par foarte reale și gamerul va fi fericit să le descopere, alături de altele pe care deja le-a cunoscut în celelalte jocuri.

3. Sticker decorativ de perete cu un joystick

Un cadou simbolic, însă cu un mesaj direct pentru un gamer, este un sticker decorativ de perete cu un joystick. Este ușor de aplicat și se îndepărtează la fel de simplu, fără a lăsa urme pe perete. În afară de suprafața peretelui, stickerul mai poate fi aplicat în funcție de preferințe pe mobilă, geamuri, vitrine sau pe orice suprafață netedă în general.

4. Set trei perne albe Alt Ctrl Del

Un cadou cu un mic apropo la ideea de gaming este setul de perne Alt Ctrl Del, care merge de minune cu apartamentul unui împătimit de jocuri pe televizor. Aceste butoane îi vor aminti de tastele pe care trebuie să le apese pentru a părăsi un joc și îi vor da senzația de confort datorită combinației de taste. Aceste perne au fețe detașabile, astfel că pot fi înlocuite cu orice alt mesaj, sunt fabricate din material satinat și dispun de umplutură siliconică. O combinație reușită între ceva util și personalizat.

5. Ochelari realitate virtuală Samsung

Fiind înnebunit după toate noutățile în materie de tehnologie, orice gamer adevărat și-ar dori sau are deja o pereche de ochelari realitate virtuală Samsung. Ochelarii Gear VR au un unghi de vizualizare foarte mare și un mic lag, un display Super Amoled, iar imaginile sunt perfecte. Gamerul va fi în al 9-lea cer, simțind întocmai ceea ce vede, iar experiența va fi cu atât mai reală.

6. Butoni cămașă Placa de bază

Pentru împătimiții jocurilor perfecte, care comentează în permanență despre configurațiile imperfecte și ce anume le mai lipsește acestora, setul de butoni cămașă „Placa de bază” este cel mai potrivit cadou pentru interesele lor. Aceasta merge atât pentru pasionați de IT, cât și pentru cei de jocuri și orice ține de configurații. Acești butoni reprezintă o trimitere la copilărie și la cum arătau calculatoarele acum mulți ani.

7. Căști audio Bluetooth

Pentru gamerii care participă la jocuri zgomotoase și cărora le place să simtă adrenalina prin sunet, Casca audio Bluetooth A+ este ceva extraordinar, care îi va bucura foarte mult dacă vor fi norocoși să o primească. Casca nu are fir, se conectează prin Bluetooth de la o distanța de 10 metri și are capacitatea să preia apelurile cu ajutorul butoanelor laterale. Totodată și volumul poate fi astfel schimbat. Beneficiază de o baterie litiu polimer de 160 mAh, care se încarcă în maximum 2 ore și, astfel, o poți folosi 10 ore intens sau o poți lăsa în stand-by timp de 700 de ore. Casca atenuează zgomotul, este ușor de transportat și se ajustează cu câteva mișcări la dimensiunea capului.

8. Tastatura Segotep iluminată

Un alt cadou inspirat pentru cei cărora le plac jocurile este tastatura iluminată Segotep. Aceasta dispune de o interfață de tip Gaming, o tastatură iluminată prin LED în albastru, tehnologie cu fir și este rezistentă la apă. Orice joc va fi cu atât mai palpitant când luminițele albastre vor colora tastele.

9. Scuter electric Freewheel

Un scuter electric Freewheel este, de fapt, o placă electrica, ce poate fi folosită oriunde pentru a te deplasa, nu mai mult de 20 km. Are o putere de 350W pe ambele motoare și o baterie 4×4 Ah. Gamerul care va primi scuterul electric Freewheel va atrage toate privirile și se va distra foarte tare probându-i viteza.

10. Controller Soni Dualshock

Pentru o experință de joc mai specială, un controller wireless poate face diferența, ducând jocul la un alt nivel. Controllerul pentru PlayStation 4 DualShock ® 4 este inovativ și are printre altele un sensor six-axis, un touchpad deasupra și o nouă modalitate de interacțiune cu jocul în sine. Are capacitatea de a împărtăși victoriile gamerului prin butonul SHARE incorporat și poate scana finalul jocului.

11. Sony ECM-VGI Microfon XLR

Pentru cei pasionați de jocurile care necesită interacțiune verbală cu ceilalți participanți, microfonul Sony ECM-VG1 este perfect pentru a transmite un sunet concentrat, în combinație cu camerele video dotate cu conector XLR. Microfonul Sony XLR este din metal, este foarte rezistent și captează sunetul foarte bine.

12. Portmoneu consolă

portmoneu consola

Nimeni nu poate fi nechibzuit cu banii în lumea jocurilor. De ce să fie în lumea reală? Dacă își păstrează banii într-un portmoneu care seamănă cu o consolă, poate fi mai reticent îi a-i cheltui pe lucruri care nu-i sunt vitale. Dacă știi că persoana căreia îi cumperi cadoul are nevoie de un imbold pentru a-și controla finanțele, acesta poate fi un cadou potrivit.

13. Lampă Pac-Man

lampa pacman

Cred că nu există un adult tânăr care să nu se fi jucat vreodată Pac-Man. Acest joc rudimentar este apreciat și acum de mulți gameri. Poate că gamerul din viața ta are nevoie de o lampă care să îi lumineze biroul, atunci când acesta joacă jocuri PC. Atunci de ce să nu fie o lampă în ton cu pasiunea lui pentru jocuri? – O lampă în formă de Pac-Man!

14. Cană Gameboy

cana gameboy

Toți gamerii pe care i-am cunoscut, obișnuiesc să stea până noaptea târziu să joace jocul preferat, iar dimineața, se trezesc obosiți și în mare nevoie de o cană de cafea. Cana de cafea pe care fiecare dintre noi o alege, este, de cele mai multe ori, una care reflectă pasiunile noastre. De aceea, o cană cu aparența unui Game Boy, ca să își încarce bateriile, pentru a putea funcționa bine pe parcursul zilei.

15. Semn de carte „save your progress”

semn de carte

Dacă gamerul din viața ta iubește să citească, poți opta să îmbini cele două pasiuni ale sale și să îi oferi cadou un semn de carte personalizat, în care să fie întrebat dacă dorește să salveze progresul făcut în „jocul” pe care îl citește.

16. Tavă pentru gheață Pac-Man

tava de gheata pacman

Sursă foto: Paladone

Pentru momentele în care gamerul din viața ta organizează o petrecere, e necesar să aibă o tavă pentru gheață în formă de Pac-Man. Astfel, pot fi create cuburi de gheață amuzante, jeleuri sau alte bunătăți în formă de fantome și celebrul Pac-Man.

17. Jachetă Assassin’s Creed

assassin's creed hoodie

Sursă foto: Paladone

Iubitorii jocului Assassin’s Creed vor fi încântați, cu siguranță, de o jachetă asemănătoare cu cea a personajului principal. Deși nu va avea parte de acțiunea din joc (să sperăm!) în realitate, măcar se va simți la fel de puternic și de încrezător ca și personajul principal din joc.

18. Cercei sau inele Pac-Man

inele pacman

Sursă foto: Fancy

Dacă gamerul din viața ta este o fată, nu vei da greș cu bijuterii care fac referire la jocurile ei preferate. O astfel de opțiune sunt inelele care imită jocul Pac-Man sau alte jocuri. Sunt o formă drăguță pentru ca ea să-și exprime hobbyurile într-o formă care să fie apreciată și de non-gameri.

 

 

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *